Efsunlu sesiyle Melis Güven’den yeni bir hikaye; "Denizin...
Reklam

Efsunlu sesiyle Melis Güven’den yeni bir hikaye; "Denizin Ruhu"

Türkçe sözlü ilk teklisi "Hiç Olmuşsun" ile dikkatleri üzerine çeken Melis Güven, bu kez müzikseverleri farklı bir yolculuğa çıkarıyor. Sözü ve bestesi kendisine ait olan yeni teklisi “Denizin Ruhu”nun altyapısı ise uzun süredir birlikte çalıştığı başarılı prodüktör Eren Erdol’a ait.

19 Şubat 2019 - 03:06

Deep House ve Acid Jazz tınıları taşıyan parçaya Melis Güven’in güçlü ama dingin sesi özgün bir hava katıyor. Parçada, yaşamın kıyısındaki ikilemlere ve çelişkilere atıfta bulunan sanatçının bu yoğun kaotik düşüncelerden sıyrılmaya çalışmasına ve dinginliği arayışına şahit oluyoruz.

1985 Yalova doğumlu sanatçı, vokal ve söz yazarı olarak kariyerine devam ediyor. Müzisyen kimliğini küçük yaşlardan beri sürekli olarak geliştiren Melis Güven bu alandaki eğitimini İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi ve ardından İTÜ Devlet Konservatuarı ile tamamladı. Eren Erdol ile beraber yayınladıkları ve içerisinde Kaan Düzarat ve Avusturyalı Electro Swing sanatçısı Roland Schwarz'ın remixleri bulunan "The Outsider" adlı kısa çaların ardından geçtiğimiz yıl yayınladığı “Hiç Olmuşsun” şarkısıyla büyük beğeni topladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x