Emre Altuğ’dan bol sürprizli 20. yıl konseri
Reklam

Emre Altuğ'dan bol sürprizli 20. yıl konseri

Emre Altuğ 20. sanat yılını muhteşem bir konserle kutladı. Kerki Solfej'in düzenlediği TİM Show Center'da gerçekleşen konserde, ünlü şarkıcıya Özgür Sevinç'in şefliğini üstlendiği Sinema Senfoni Orkestrası eşlik etti.

22 Aralık 2019 - 15:58

İlk albümü "İbret-i Alem"i piyasaya çıkarmasının ardından müzik kariyerinde 20 yılı geride bırakan Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Emre Altuğ'un konserine aralarında Haldun Dormen, Göksel Kortay, Hülya Koçyiğit, Alper Kul-Aylin Kontante, Ömür Gedik, Nasuh-Mine Mahruki, Aykut Gürel-Senem Çapa ve Gülbin Cavuşoğlu'nun da bulunduğu sanat ve cemiyet hayatından birçok isim katılırken, babası Tuncer Altuğ, eski eşi Çağla Şikel ve çocukları Uzay ve Kuzey'de ünlü sanatçıyı bu özel gecede yalnız bırakmadı.

40. YILA ALLAH KERİM

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak heyecanını gazetecilerle paylaşan başarılı sanatçı ''Bu özel gecede beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Geçip giden yıllar bana çok önemli şeyler öğretti. Bu gece her şeyden öte geçip giden yirmi yılı paylaşacağımız, anıları yad edeceğimiz bir gece.'' ifadelerini kullandı. Bir muhabirin ''40. yıl için bir planınız var mı?'' sorusuna ''40. yıla Allah kerim'' esprisi ile yanıt veren Emre Altuğ daha sonra kulisin yolunu tuttu.

Konserin ilk bölümünde sevilen şarkılarından oluşan geniş bir repertuvarı seslendiren ünlü sanatçı, "Feryat", "Yani", "Su Gibisin", "Kapış Kapış"ın yanı sıra "Düşen Bir Yaprak Görürsen" ve "Aşkım Bahardı" eserlerini söyledi. Bir ara çocukları Uzay ve Kuzey'in yanına giden Emre Altuğ, Cem Karaca ile özdeşleşen ''Bu Son Olsun'' şarkısını çocuklarının gözlerinin içine bakarak söyledi.

YENİ ŞARKISINI İLK KEZ TİM'DE SESLENDİRDİ

LEVENT YÜKSEL'LE DUYGU DOL KUCAKLAŞMA

Konserin ikinci bölümünde de oldukça enerjik bir görüntü çizen Emre Altuğ, Frank Sinatra'nın "My Way" parçasını okul arkadaşı ünlü müzisyen Efe Kışlalı ile birlikte seslendirerek konserin düetler bölümünün açılışını yaptı. Efe Kışlalı'nın ardından sahneye gelen Levent Yüksel ile Sezen Aksu ve Onno Tunç'un ölümsüz eseri ''Yas''ı söyleyen Emre Altuğ, şarkının finalinde Yüksel'e sarılarak duygu dolu anlar yaşadı. Gecenin en önemli sürprizlerinden biri olan başarılı sanatçı Sıla'yı anons ederken ''Türkiye'nin tartışmasız en iyi bestecilerinden ve sanatçılarından biri'' ifadelerini kullanan Altuğ, başarılı sanatçının kendisi için yaptığı yeni şarkısı ''Zahmet Olmazsa''yı onunla birlikte yaptığı muhteşem düetle ilk kez Tim'de seslendirdi.

OLGUN ŞİMŞEKLE ''MİHRİBAN'' SELAMİ ŞAHİN'LE '' SENSİZ OLMUYOR''

Konserin sonlarına doğru Olgun Şimşek'i sahneye ''bana türküleri sevdiren adam'' diyerek çağıran Emre Altuğ, usta oyuncuyla birlikte ''Mihriban'' türküsünü söyleyerek müzikseverleri mest etti. Son olarak türk müziğinin güçlü sesi Selami Şahin'i sahnesinde ağırlayan Altuğ ''Sensiz Olmuyor'' ile etkinlik alanındaki coşkuyu ikiye katladı. Şarkı sonunda Selami Şahin'in önünde eğilerek büyük ustayı selamlayan Emre Altuğ, konserinin finalini ise Yıldırım Gürses bestesi olan ''Son Mektup''la yaparak merhum sanatçıyı da rahmetle andı. Seyircilerin yoğun isteği üzerine sahneye geri dönerek konserini yaklaşık yirmi sakika uzatan başarılı sanatçı, sürprizlerle dolu yirminci sanat yılı özel konserini alkışlar eşliğinde noktaladı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x