Esnafımıza sahip çıkalım

Esnafımıza sahip çıkalım

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatlarlar Odaları Birliğinde 2005 yılından beri başarı ile Birlik Başkanlığını yürüten Ahmet Kuybu güven tazeledi. Tek liste ile gidilen seçimde konuşan Başkan Kuybu esnafa sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

12 Mayıs 2018 - 04:28

Esnafın yanında olan ve sık sık vatandaşlara esnafa sahip çıkılarak alışverişin esnaflarda yapılması çağrısında bulunan Kuybu, esnaflardan tam not aldı. 2005 yılından beri Esnaf Odaları Birliği Başkanlığını başarı ile yürüten Kuybu Mado Sarayında düzenlenen kongrede güven tazeleyerek yeniden birlik başkanı seçildi.

Kongrede yaptığı konuşmada esnaf üyelere teşekkür eden Kuybu, birlik bayrağını gerek Kahramanmaraş’ta gerekse Türkiye’de zirveye taşıdığına inandığını dile getirdi.

Bütün zorluklara rağmen bütün esnaf kardeşlerinin yanında olarak onların sorunlarının çözüme kavuşması adına önemli adımlar attıklarını hatırlatan Kuybu şöyle konuştu, “Sizlerin mahcup etmeden sizlerin gurur duyacağı eserler yaptığımıza inanıyoruz. Bizleri en çok başarılı kılan, 2005’ten bugüne oy veren gönül veren bizlere inanan siz değerli yol arkadaşlarımızı mahcup olmama duygusu olmuştur. Biz bu çizgiden asla vazgeçmedik. Dön olduğu gibi bugünde olduğu kadar işlerimiz geriye gitse de haksız rekabetlere maruz kalsak da ahilik kültüründen aldığımız ahlak ile bayrağımız ve ezanımız diyoruz. 24 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinin ülkemize ve esnaflarımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Değişim, gelişim ve her geçen gün gelişen teknoloji Avrupa birliği uyum yasaları kermesler gibi olaylar esnafımızı iş yapamaz hale getirmiştir. Vatandaşlarımızın esnaf ve sanatkârlarımıza sahip çıkmaları istiyoruz.”

 

İşte Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

1- Hacı Mustafa Öz ( Kuyumcular Odası)

2- Şeref Özsoy ( Bakkallar Odası)

3- Erol Güneş ( Fırıncılar Odası)

4- Mükremin Alagöz (Elbistan Berberler Odası)

5- Cuma Güler ( Attarlar Odası)

6- Muhlis Akkurt ( Terziler Odası)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x