Final’den JÖH ziyareti!

Final'den JÖH ziyareti!

Final Eğitim Kurumu öğrencileri Afrin'e düzenlenen Zeytin dalı Harekatına katılacak olan JÖH birliğini ziyaret etti.

19 Mart 2018 - 02:05

Final Eğitim Kurumu öğrencileri Zeytin dalı Harekatı’na katılacak olan Jandarma Özel Harekat Birliğini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilgililer öğrencilere komutanlığın birimlerini tanıtırken, Daha sonra İl Jandarma Alay Komutanı Cafer Öz, ''Öğrencilerin bu ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını, komutanlığın kapılarının tüm öğrencilere açık olduğunu söyledi.

Arkadaşları adına konuşan katılımcı öğrencilerden Ahmet Hakan Çürük ‘‘Komutanlığa yaptığımız bu gezi bizi çok mutlu etti. Ülkemizin güvenliğini sağlayan ordumuzun mensuplarının moralinin, eğitiminin yüksek olduğunu görmek biz gençleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. İnşallah yarın bu ağabeylerimizin yerini biz alacağız’. dedi.

Alayda görevli Jandarma personelleri öğrencilere yerli ve milli yapım olan silahları tanıtıp merak ve ilgilerini destekledi. Bu zor zamanda öğrencilerin ilgileri İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlerimizi gururlandırdı. Türk askerinin her daim ülke savunmasına hazır olduğu ve Türk Gençliği’nin ülkesine, milletine sahip çıkmak için göğsünü siper edeceği bir kez daha hissedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x