Oksijen ile başarı projesi!

Oksijen ile başarı projesi!

Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi "Oksijeni Beynine Gönder Başarını Artır" projesi kapsamında ilk eğitim gerçekleştirildi.

19 Mart 2018 - 02:03

Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip lisesi öncülüğünde İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını öğrencilere kazandırmak amacı ile "Oksijeni Beynine Gönder Başarını Artır" projesinin ilk adımı atıldı.

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi, gençlere eğitim öncesi ön test yaparak, Ebe Merve Köçer tarafından “Obezite nedir? Nelere Yol Açar ? ve Yeterli ve dengeli beslenmek için neler yapılmalıdır? Oksijeni Beynine Gönder Başarını Artır Kahramanmaraş “ konularında eğitim verdi.

Proje gönüllü öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul çalışanlarının katılımı ile dönem sonuna kadar hedef kitleyi sağlıklı yaşam üzerine bilinçlendirmek, fiziksel aktivite etkinliklerini düzenli olarak yapmaları sağlatarak alışkanlık kazandırmak, Beden Kitle İndeksi normalin üzerinde ve altında olan öğrencileri diyetisyen danışanlığı ile kontrol altına aldırmayı hedefleyerek devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekinözü MHP’de istifa depremi
Ekinözü MHP’de istifa depremi
Zerdeçalın 11 faydası
Zerdeçalın 11 faydası