Fırtınadan eser kalmadı

Fırtınadan eser kalmadı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup maçında İnönü Üniversitesi, evinde ağırladığı 1920 Maraşspor'u 4-2 yendi.

20 Kasım 2017 - 11:30

Ligin 9. haftasında Kahramanmaraş temsilcisi 1920 Maraşspor ile karşılaşan İnönü Üniversitesi spor sahadan 4-2 galip ayrılarak, puanını 11'e çıkardı. Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan müsabakada ev sahibi takımın gollerini Engin Yıldız, Eray Baba, Uygar Taşkıran ve Cihat Vurmaz kaydetti. Ev sahibi İnönü Üniversitesispor müsabakaya Mehmet Ayaoku, Burhan, Enes, Emre, Ömer, Ahmet, Engin, Uygar, Eray, Ömer Faruk, Mehmet Aşıt on biriyle çıktı. Sarı siyahlılarda Teknik Sorumlu Murat Kurt ve 6 futbolcu ödemelerde yaşanan sıkıntıdan dolayı daha önce takımdan ayrılmıştı.

 

1920 MARAŞSPOR BASKILI BAŞLADI

Yeşiltepe 1 nolu sentetik futbol sahasında oynanılan ve oldukça maça hızlı başlayan konuk ekip 1920 Maraşspor kontra ataklarla rakibinin kalesini ilk 10 dakikalık bölümde abluka altına almayı başardı. Oyuna moralli başlayan ve sahada pas trafiği ile rakibini yoran 1920 Maraşspor ilk dakikalarda gole çok yaklaştı. İlk 10 dakikalık bölümde konuk olduğu Malatya temsilcisi İnönü Üniversitesi Spora atak bile vermeyen 1920 Maraşspor oyu içinde hakimliğini gösterdi. Oyun kuran ve atak üstüne atak geliştiren 1920 Maraşspor gole çok yaklaşan ve istekli bir oyun sergileyen ekip olarak göze çarparken ev sahibi Malatya temsilcisi İnönü Üniversitesi Spor ise kontra ataklarla yüklendi.

 

EV SAHİBİ KONTRA ATAKLARLA GOLÜ BULDU

Bölgesel Amatör Ligde 9.haftada 1920 Maraşspor ilk yarısı 1-1 sona eren mücadelede Yeşiltepe 1 nolu sentetik futbol sahasında İnönü Üniversitesi Spor'a 4-2 mağlup oldu. Her iki takımında baskın oyunda üstünlük için sahaya çıktığı ve sağlı sollu ataklarla gol yollarında üstün olduğu karşılaşmanın kontra atakları taraftara heyecanlı dakikalar yaşattı. Her iki takımında forvet hatlarında kontra ataklar ve uzun toplarla baskı yaptığı müsabakada ev sahibi İnönü Üniversitesi Spor baskın oynayarak golleri bulan taraftı. Mücadeleyi Sivas bölgesinden Yusuf Ziya Gündüz yönetirken,  Sivas bölgesinden Alpaslan Eraslan ile Sivas bölgesinden Muhammed Enes Eskici yardımcı hakem olarak görev yaptı. 1920 Maraşspor ligde 8 puanla 10.sırada yer alırken, İnönü Üniversitesi Spor ise 12 puanla 9.sırada yer alıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal değerlerine karşı yapılan bu hain eylemler kabul edilemez
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal...