Ford Mustang ve Edge görücüye çıktı

Ford Mustang ve Edge görücüye çıktı

Köklü geçmişiyle klasikleşmiş bir efsane olan, göz alıcı tasarımı ve yüksek performansı ile tüm dünyaya ün salmış Mustang, Kahramanmaraş’ta!

05 Aralık 2016 - 07:48

Ford’un “Efsane Şehrinizde” projesi kapsamında Türkiye’de farklı şehirlerde tutkunlarıyla buluşuyor. Proje kapsamında, Ford Mustang ve Ford Edge, 3 Aralık Cumartesi günü Kahramanmaraş’ta görücüye çıktı.

Kahramanmaraş’ta Ford Yetkili Bayii olan Ford Kemak Satış Müdürü Özgür Babaoğlu, Ford Mustang’ın kendine özgü tasarımı ile dikkat çektiğini belirterek, “Alçak ve geniş tavan, dik eğimli ön ve yan camlar, üç boyutlu, üç çizgi halindeki stoplar, kaslı gövde dizaynı, köpekbalığı burnu şekli ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gövde ve ön ızgara üzerinde de Mustang logosu yer alıyor.” dedi.

Babaoğlu, Ford Mustang için şunları söyledi: “Avrupa’da satılan seri üretim Ford modelleri arasında gelmiş geçmiş en hızlı model unvanına sahip olan Ford Mustang V8, 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlarken, Ford Mustang 2.3 EcoBoost, 0’dan 100 km/s hıza 5.8 saniyede ulaşıyor. Mustang, 50 yılın ardından Avrupa ve Türkiye yollarında rüzgâr gibi esiyor.”

Ford Kemak’ta Mustang kadar ilgi toplayacak bir diğer otomobil ise Ford’un en büyük SUV modeli Edge. Yeni Ford Edge, güçlü yapısı ve sofistike tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş ve modern bir iç mekana sahip olan yeni Ford Edge, açılabilir panaromik cam tavanı, yüksek kaliteli ve özenli işçiliği ve ergonomik iç mekanıyla göz alıcı bir duruşa sahip. Yeni Ford Edge, ileri teknolojileri ile sınıfının standartlarını yeniden belirliyor. 2.0 lt TDCi motoruyla 210 PS güç ve 450 Nm tork değerine sahip olan Edge’nin 100 km’deki ortalama yakıt tüketimi ise 5.8 lt. Ford Kemak Satış Müdürü Özgür Babaoğlu, en yeni Ford modellerini yakından incelemek isteyen Kahramanmaraşlıları, Gaziantep yolu üzerindeki Ford Kemak Bayisi’ne davet etti. (KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme...