Gol bize zarar veriyor

Gol bize zarar veriyor

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Mehmet Bulut, Cum günü oynanan maç sonrası Fatih Karagümrükspor maçının ardından açıklama yaptı.

13 Mart 2017 - 12:39

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor teknik direktörü Mehmet Bulut, Fatih Karagümrükspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Tabi ki geçtiğimiz iki haftada kaybedilen 4 puan son saniyede kaybedilen puan bu maçı daha önemli bir hale getirdi. Rakip içinde bizim içinde çok önemli bir maçtı kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Çünkü iç saha avantajımız vardı onu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorduk. Maçada golle başladık her ne hikmetse bu gol bize zarar veriyor takım geri çekildi yine rakibe pozisyonlar verdik” dedi.

 

“FATİH’İN OYUN DIŞI KALMASI PLANLARIMIZI ALT ÜST ETTİ”

51’dakikada rakibi karşısında 10 kişi kaldıklarına değinen Bulut, “İkinci yarı Fatih'in oyundan atılması planlarımızı alt üst etti. Tabi ki her şeye rağmen tüm zorluklara rağmen kazanmak güzeldi 3 puan çok önemli bu saatten sonra çok iyi oyundan ziyade puan bizim için daha önemli tabi ki bu tür hataları yapmamamız gerekiyor” dedi.

 

“SAHADA İYİ SAVAŞTIK”

10 kişi olmalarına rağmen sahada rakibine iyi direndiklerini ifade eden Bulut, “Bu takımı sorumsuz bir şekilde takımı yalnız bırakamazsanız tabi ki 10 kişi kalmamız bizi zaten zor durumda bıraktı. Futbolcu kardeşlerim iyi mücadele ettiler. İyi savaştılar bileklerini ortaya koydular ve hakettikleri bir galibiyeti aldılar. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Hafta içi olmasına rağmen herkes işini gücünü bırakıp bizi desteklemeye geldiler onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...