Taraftar avantajımızla 3 puanı alacağız

Taraftar avantajımızla 3 puanı alacağız

Bugün 11 Nisanspor'u konuk edecek olan Fidanspor’da Teknik patron İbrahim Uyduran taraftar desteği ile 3 puana ulaşacaklarını ifade etti.

13 Mart 2017 - 12:41

12 Mart 2017 Pazar günü oynanması gereken, ancak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle Pazartesi günü oynanacak maçla ilgili açıklamalara bulunan Teknik direktör İbrahim Uyduran,'' kendi sahamızda Şanlıurfa temsilcisi ile karşı karşıya kalacağız. zorlu ve zevkli bir maç olacak. Bu zorlu maçta taraftarımız bizi yalnız bırakmayarak bize ayrı bir güç olacak. En büyük avantajımız 12 adamımız ve zevkli bir maça bütün taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 

 

SAKARYA KARŞISINDA İSTEM DIŞI OLAYLAR OLDU”

Geçen hafta Kahramanmaraş derbisi olarak çekişmeli bir maça çıktıklarını ifade eden Uyduran, “Geçen hafta Sakaryasporla oynadık. Sakaryaspor maçı beklediğimiz tempoda olmadı. İstenen şekilde kolakol mücadele bekliyorduk, sönük oyun temposu düşük oyun oynamak istemeyen bir Sakaryaspor vardı karşımızda. Oyun temposu düşünce bizim sporcularımızda onlara ayak uydurdu. Gereksiz gerginlikler gereksiz kırmızı kartlar üzdü. Bizi tabi Sakaryaspor'da Kahramanmaraş'ın takımı onlarda da Kahramanmaraşlı sporcular var. Biz iyi bir futbol izletelim derken gergin bir maç oldu anlamlı değildi. Bu son 20 dakikaya takımımız ağırlığını koydu, kazanmasını bildik. bu maçtan dolayı mutluyuz bir 3 puan daha yazdırdık hedefimiz olan puana yavaş yavaş ilerliyoruz” dedi.

 

“HAKEM OLAYLARIN ALTINDA KALDI”

Hakem konusunda da konuşan Uyduran, “Maçın hakemi yer yer maçı elinden kaçırdı bazı hakemlerin hakem şansızlığı oldu gibi ama Sakaryaspor tarafının aşırı derecede tepkileri gerçekten yersizdi. Gereksizdi çünkü puansal olaraktan çokta önem taşımayan bir maçtı. Ama gerildiler hakemle bahaneler hakemin kırmızı kart göstermesiyle beraber hakeme tepkiler hakeme büyük tepkiler derken hakemde bunun altında kaldı. Yani maalesef hakem talihsizliği yaşandı o maçta.

 

“11 NİSAN TAM KADRO ÇIKACAĞIZ”

11 Nisan maçına iyi hazırlandıklarını Kırmızı kart haricinde eksiklikleri olmadığını ifade eden Uyduran, “11 nisan maçında sakat olarak hafif sakatlığı olan mariko var maça yetişecek inşallah. başka sakat oyuncumuz bulunmuyor.  2 kırmızı kart cezalısı var Mesut Tozkapar ile Emre Demirel bu hafta cezalılar. 11 Nisan maçında ilk maç 0-0 bitmişti. Tempolu iyi bir takım koşan mücadele eden bir takım zevkli bir maç geçeceğini umuyorum, iyi bir maç olacak inşallah” dedi.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ SÜRECİ ZAMAN GÖSTERECEK”

Ligden düşme play-aut konusunda değinen Teknik patron İbrahim Uyduran, “Fidanspor'un hedefi sezon başında ilk 5 dedik ama biz 6 veya 7 olacak diye tahmin ediyoruz. Puanımız 30 ila 32 arasında olur diye düşünüyoruz yani ligi 6 veya 7 olarak bitiririz puanımızda 31-32 olur diye düşünüyoruz.

Kahramanmaraş'tan gelen takımla biz muhtemelen play-out oynayacağız. O maçada 5 maçımız var şu andan itibaren o maçın hazırlıklarını yapıyoruz. O maçada en iyi şekilde hazırlanacağız o gün Kahramanmaraş büyük bir final seyredecek. O gün moralli olan BAL’a devam edecek o takımlara da başarılar diliyorum” dedi. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir...