Güngör: “Kişi odaklı değil, vatandaş odaklı hizmet...
Reklam

Güngör: “Kişi odaklı değil, vatandaş odaklı hizmet yapacağız”

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ise, “Şehrin tüm paydaşları ve aktörleriyle özellikle şehrimize yön veren hizmetleriyle mutlaka onların da görüşlerine başvuracağız. Kişi odaklı değil, vatandaş odaklı hizmet yapacağız" dedi.

01 Aralık 2018 - 02:16

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, “Şehrin tüm paydaşları ve aktörleriyle özellikle şehrimize yön veren hizmetleriyle mutlaka onların da görüşlerine başvuracağız. Kişi odaklı değil, vatandaş odaklı hizmet yapacağız" dedi.

Biz doğduk büyüdük, bizi doğuran ve yetiştiren bir anamız babamız var diyen Güngör, “Gerçekten her türlü takdirin üstünde olan tarifsiz fedakarlıkla benim bugünlere gelmemde emeği olan muhterem babam ve annemin ellerinden öpüyor ve önlerinde saygıyla selamlarımı iletiyorum. Tabi her başarılı erkeğin arkasında birde kadın ve aile var. Gerçekten yoğun tempom içerisinde her zaman beni destekleyen canım eşim Leyla Güngör ve aileme teşekkür etmeden geçemeyeceğim.”

 

“YAPTIĞIM BÜTÜN ÇALIŞMALAR TAKDİR EDİLDİ”

Bu manada gerek yurt içinde ve yurt dışında birçok yerel yönetim organlarıyla mesailer yaptığını ifade eden AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güngör, “Adaylığım açıklandıktan sonra gerek şehrimden gerek yurt içi ve yurt dışından samimi tekliflerini ileten çok değerli dostlarıma şükranlarımı da arz ediyorum. Önümüzde 4 aylık bir seçim süreci var, inşallah bu süreci sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve partimizin kurumsallaşmış ilkeleri çerçevesinde sağlıklı bir süreç yürüterek bu seçimi sonlandırmak. Genel hedefimiz ise Kahramanmaraş’ın tüm belediyelerinde Ak Parti’nin olması için büyük bir çaba sarf edeceğiz. Ak Parti’nin kurulduğu günden itibaren bütün belediyecileri inceledim ve denetleme yaptım. Yaptığımız bütün çalışmalar çok şükür ki takdir edildi.


Yaptığım işler takdir edildikçe, makamım mevkiim arttı. Bulunduğum görevden Belediyeler Birliği genel sekreterliğinde bulundum. Burada gerçekten bunların her birini sindire sindire bu görevleri yapmaktan onur duydum. 10 Yıllık bu görevim içerisinde AK Parti hükümetlerinin bütün yerel yönetimleriyle ilgili çalışmalarında yer aldım. Çok ciddi mesailer sarf ettik, yurt içi ve yurt dışında incelemelerde bulunduk. Ve en önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Belediye Başkanıyken hayaliydi Büyükşehir Belediye modelini Türkiye’de yaygınlaştırmaktı.”

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ’IN GELİŞMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi olmasaydı, Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olamayacağını belirten Güngör, “Kahramanmaraş Cumhurbaşkanımız için çok özel bir memleket, gelişmesi için elinden geleni yapmak için bizleri görevlendirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’ın gelişmesi için bizlere her türlü talimatı bildirdi ve tüm talimatları çok kısa sürede yerine getireceğiz” diye konuştu.







YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x