Ünal: “Bu millete hizmetkar olmayı herkese gösterdi”

Ünal: “Bu millete hizmetkar olmayı herkese gösterdi”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti belediyeciliğinin önemine değinerek, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden "Şehrül emin" ne demektir herkese gösterdiğini belirtti.

01 Aralık 2018 - 02:12

ÜNAL: “BU MİLLETE HİZMETKAR OLMAYI HERKESE GÖSTERDİ”

Partisinin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aday tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti belediyeciliğinin önemine değinerek, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden "Şehrül emin" ne demektir herkese gösterdiğini belirtti.

Bu millete hizmetkar olmanın ne demek olduğunu da herkese gösterdiğini anlatan Ünal, Erdoğan belediyeciliğinin tek bir amacının bulunduğunu, onun da insanın evinde, sokağında, mahallesinde, ilçesinde, ilinde huzurlu, mutlu ve güven içerisinde yaşamasını sağlamak olduğunu ifade etti.

1994 yılından bu yana şehirlerde önem verdikleri bazı konuların bulunduğunu kaydeden Ünal, "AK Parti belediyeciliğinin temeli, Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğidir. O yüzden biz insanımızın, mutlu, müreffeh, huzur ve güven içerisinde yaşamasına önem veriyoruz." diye konuştu.

 

“BİRİLERİ 'DOLAR 10 LİRA OLACAK' DİYE ALKIŞ TUTUYORDU!”

Eski Türkiye'de memurların maaşını aldığında döviz bürosuna koştuğuna işaret eden Ünal, şunları söyledi: "İki gün sonrasını memurum göremezdi. Şimdi 13 Ağustos'ta Türkiye'ye karşı bir kur saldırısında bulundular. Adeta 13 Ağustos gecesini ekonominin 15 Temmuz'u yapmak istediler. Ne oldu? Birileri 'dolar 10 lira olacak' diye alkış tutuyordu. Ana muhalefet partisi, bu milletin oy verdiği parti 'dolar 10 lira olsun' diye alkış tutuyordu. Onlara kanıp, 'dolar 10 lira olacak' diyerek ülkesine güvenmek, ülkesinin ekonomisine güvenmek yerine gidip dolar alanların halini görüyoruz. Dolar düşüyor. Dolar yükselirken sosyal medyayı ayağa kaldıranlar, dolar düşerken neredeler."

 

"AVRUPA ÖKSÜRSE BİZ KRİZE GİRERDİK"

Kurban Bayramı'nda "Kur atağı bertaraf edilmiştir." diye açıklama yaptığını anımsatan Ünal, bunun için kıyamet koparıldığını belirtti.

Ünal, Türkiye ekonomisinin tekrardan, bu kadar saldırıya rağmen toparlanmaya ve güçlenmeye başladığını ifade ederek, "Geçmişte Anayasa kitapçığı fırlatıldığı için biz bir gecede fakirleşmedik mi? Avrupa öksürse biz krize girerdik. Şimdi çok şükür bu kadar saldırıya rağmen dimdik ayaktaysak, bunun sebebi nedir? Bunun sebebi Kahramanmaraş'tır. Buradaki birlik ve beraberlik ruhudur. Kardeşliğimizdir" diye konuştu.

 



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi