Hakemler iftarda bir araya geldi

Hakemler iftarda bir araya geldi

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde Konyalı hakemler ve gözlemciler bir araya geldi.

05 Haziran 2017 - 16:54

Kahramanmaraş’ın gözde mekanlarından biri olan Nossa Maraş resteroantta verilen iftara ilgi büyük oldu. TFFHGD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Karadutlu, her yıl Ramazan ayında iftar etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Düzenlediğimiz bu iftar programları ile birlik beraberliğimizi daha da geliştirdiğimize inanıyorum” dedi. Hakem ve gözlemciler birlikte spor konulu sohbet ederek

Birlik Beraberlik içerisinde geçen İftar yemeğinde eski hakem ve gözlemcilerin de katıldığı iftar çok keyifli geçti. Katılımın epey yoğun olduğu iftarda bazı eski hakemlerin iftara katılmaması da gözlerden kaçmadı. İftar sonrası hep birlikte poz vermeyi de unutmayan hakemler gelecek sezon hazırlıklarına şimdiden başlayacaklarını söyledi.

 

KARATUTLU’DAN BİRLİK MESAJI

Büyük bir katılım sağlanan iftar programında TFFHGD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Karatutlu yaptığı açılış konuşmasında birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Karatutlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; Hakem ve Gözlemciler Derneği olarak Ramazan ayı vesilesi ile sezon öncesi kaynaşmayı ve birlikteliği daha da güçlendirmek için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Bugün güzel bir katılımın olması bizleri mutlu etti. İnşallah bu birlikteliğin devamı gelir, biz Hakem camiası olarak mutlu etti. 2016-2017 sezonunu iyisi ile kötüsü ile tamamlanmak üzere. Hem Profesyonel müsabakalar olarak hem yerel bazda amatör müsabakalar olarak. Ben bu sezonun Kahramanmaraş adına başarılı geçtiğini düşünüyorum. Özellikle amatör müsabakalarımızda yıllardır özlenen bir tablo ile karşılaştık. Seyirci sayısı olsun, müsabakaların önemi açısından olsun, izlediğim ve müsabakasını yönettiğim maçlarda dahil hakem arkadaşlarımın iyi bir sezon geçirdiğini düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki sezonlar birlik beraberlik içerisinde geçiririz” ifadelerini kullandı.

 

“İNŞALLAH BU BİRLİK VE BERABERLİK BOZULMAZ, KATLANARAK DEVAM EDER”

Açılış konuşmasının ardından söz alan İl Hakem Kurulu Başkanı Veli Ünlü ise düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen hakem ve gözlemciler sporun ve Ramazan ayının birleştirici yönünü göstererek sahada kader birliği yaptıkları gibi saha dışında da birlik ve beraberliğin önemini anımsattı.

İftar programı vesilesiyle spor camiasının Ramazan-ı Şerifini kutlayan İl Hakem Kurulu Başkanı Veli Ünlü, spor hizmet eden paydaşların daha geniş kapsamlı iftar programları ve etkinliklerde bir araya gelmesi gerektiğini temenni ederek şu ifadeleri kullandı; “Bugün burada yer alarak en mutlu insanlardan biriyim. Bizlere görev verildiği günden bu yana Eylül ayından bu yana çok güzel bir çalışma içerisine girdik. Kendi memleketimde gerçekten özlediğim bir tablo. Her gün bu tablo daha da güzelleşiyor. Bizi kırmayarak buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğinde daha iyi daha ileriye doğru sürmesi amacı ile daha güzel şeyler yapmak arzusundayız. Burada hakem camiası olarak bir amacımız, bir hedefimiz var. Buradaki birlikteliğimizi ve beraberliğimizi daha uzun yıllar boyunca spor adamı olarak spora ve gençliğimize hizmet olarak vermekten kıvanç duyacağıma inanıyorum. Biz kendimizi tanıtmamız bildirmemiz, ifade etmemi lazım. Bizim sizden, sizin bizden hiçbir farkımız yok. Futbolcu olmazsa, hakemin ne işi var. Saha olmazsa takımların, hakemlerin ne işi var. Topun olmadığı yerde futbol oynanmadığı gibi hakemin olmadığı yerde de oyun dönmez. Yani hepsi bir birinin tamamlayıcısıdır. Her yıl derneğimizin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde yine birlikteyiz. Bugün burada geniş katılımın olması oldukça sevindirici. Tabi burada olamayan arkadaşlar var. Onlarda bazı sorunlardan dolayı bana haber vererek gelemeyeceklerini beyan ettiler. Derneğimizin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinden dolayı katkıda bulunana herkese teşekkür ediyorum bu birliği ve beraberliği sağladıkları için. İnşallah daima bu böyle olarak devam eder. Böylelikle bu vesile ile bu güzel yolda hep birlikte bir arada devam etmiş oluruz” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKER YİYEN)

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x