Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Kahramanmaraşlı Şehidin Ailesine...

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Kahramanmaraşlı Şehidin Ailesine Ev Alacak!

Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine, müzisyen Haluk Levent ve komedyen Hasan Can Kaya'dan anlamlı bir destek geldi. Levent ve Kaya, şehidin Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Şerefoğlu Mahallesi'nde çadırda yaşayan ailesine, ev alma sözü veren ancak bu sözünü tutamadan şehit düşen Müslüm Özdemir'in ailesine ev alacaklarını açıkladılar.

15 Ocak 2024 - 04:23

Şehidin ailesine ulaşan acı haber, çadırda yaşayan Ali-Ümmihani Özdemir çiftini derin bir üzüntüye boğdu. Türk bayraklarıyla donatılmış çadıra Türk milletinin başsağlığı dileyerek, ailenin yalnız olmadığını hissettiren destek, kısa sürede duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Müzisyen Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün Bursa konserinin geliri ve Hasan Can Kaya'nın bir gösteri hasılatıyla birlikte önümüzdeki hafta aileye bir ev alacaklarını belirtti. Türkiye genelinde büyük bir saygı ve sevgiyle karşılanan bu destek, şehit ailesine verilen değeri bir kez daha gösterdi. Müzisyen ve komedyenin bu anlamlı jesti, şehit aileleri ve Türk milleti arasındaki güçlü bağları bir kez daha ortaya koydu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x