Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir...

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir Kahramanmaraş’ta

Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı seçim çalışmaları başladı. Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

05 Ağustos 2021 - 03:03

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir’e Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar’ın eşlik ettiği ziyaretlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Nizip Belediye Başkanı Sarı’yı makamlarında ziyaret etti.

1 2

İLK ZİYARET BAŞKAN GÜNGÖR’E

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, ilk olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör ile üyelerin durumlarıyla ilgili bir süre sohbet eden Özdemir, Kahramanmaraş Belediyesi’nde görev yapan tüm emekçilere başarı dileklerinde bulundu.

2 1

Özdemir, Kahramanmaraş temasları kapsamında ikinci olarak Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i ziyaret etti. Başkan Mahçiçek’e görevlerinde başarılar dileyen Özdemir, üyelerin durumlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Mahçiçek’te ziyaretlerinden ötürü Genel Başkan Yardımcısı Özdemir’e teşekkür etti.

3 2

Özdemir daha sonra, Kahramanmaraş temasları kapsamında son olarak Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Okay’a görevlerinde başarılar diledi.

4

BİR ZİYARETTE BAŞKAN MEHMET SARI’YA

Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Kahramanmaraş temasları sonrası Gaziantep’e geçerek Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ziyaret etti.

Özdemir ziyaretinde, geçtiğimiz günlerde Hizmet İş Sendikası ile Nizip Belediyesi arasında imzalanan ve üyelerin yüzünü güldüren sözleşme dolayısıyla Nizip Belediye Başkanı Sarı’ya teşekkür etti.

5
6
7

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x