Hollanda’ya ‘Kangal’lı mesaj!
Reklam

Hollanda’ya ‘Kangal’lı mesaj!

Hollanda’da Türk konsolosluğunun önündeki vatandaşlarımızın üzerine at ve itlerini gönderen zihniyete en iyi cevabı TÜGVA Kahramanmaraş Şubesi verdi.

17 Mart 2017 - 14:51

TÜGVA Maraş Şubesi Sivas Kangalı köpeklerle, 15 Mart akşamı 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’nda toplanarak; “Bizim köpeklerimizin kanları asil, bizim köpeklerimiz de bir adap var. Onların başkanlarında olmayan bir adap var. Bizim köpeklerimiz nerede, kime, nasıl davranacağını çok iyi bilir” mesajını verdi.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’nda toplanan Türkiye Gençlik Vakfı Kahramanmaraş Şubesi, Sivas Kangalı köpeklerle Hollanda’ya mesaj gönderdi.

Sivas Kangalı köpeklerle Hollanda’yı proteste eden grup adına Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Asım Demirdöğen, bir açıklama yaptı. Demirdöğen, “Diyoruz ki ey Avrupa, ey Hollanda, ey batı, küfür milleti! Biz ümmet olarak tek milletiz. İslam olarak tek milletiz. Artık bizi durduramayacaksınız. Viyana kapılarından bir kere döndük bir daha dönmeyeceğiz. Bir kere o kapıyı sarstık. Bu defa o kapıları açmaya bütün yeryüzüne adaleti, İslam’ı yaymaya geliyoruz” dedi.

Başkan Demirdöğen, şöyle konuştu: “Türkiye Gençlik Vakfı Kahramanmaraş Şubesi olarak bugün her ayın 15’inde, 15 Temmuz hatırasını yaşatmak adına yaptığımız toplantının bir diğerini yapıyoruz. Bu toplantının diğer toplantılardan farklı bir yanı var. Çünkü geçtiğimiz hafta Türkiye hükümetinin, Türk temsilcilerini sınır dışı etmeye kalkışmış bir Avrupa var. Oradaki Türk vatandaşlarımızın toplanma haklarını engelleyen ve Türk hükümetinin yetkileri ile Sayın Bakanımızla buluşmasına engel olan sözde insan haklarının kalesi, sözde demokrasinin kalesi olan Avrupa’yı, vatandaşlarımıza insan dışı bir hareketle köpeklerine ısırtmak suretiyle yapmış oldukları hainliğin protestosunu da bugün yapmış oluyoruz.” Türk milletinin asil bir kanı  olduğunu ifade eden TÜGVA Kahramanmaraş Şube Başkanı Ahmet Asım Demirdöğen, Türk milletinde hakim olan İslam düşüncesinin ve İslam anlayışının yeryüzünde zulüm karşısında sessiz kalamayacağını belirterek şunları kaydetti: “Biz de bugün bunun için toplandık. Ama görüyoruz ki o kadar rahatız o kadar gururluyuz ki batı teorisi bitmiştir. Avrupa’nın sözde insan hakları, sözde demokrasi vurgusu bitmiştir. Kendi uydurdukları bir yalan olduğunu ortaya koymuşlardır. Yeryüzünde insan hakları yeryüzünde insana değer varsa onun vaadi sadece İslam’dır. Onun vaadini sadece İslam milleti yapabilir. Avrupa’ya biz buradan sesleniyoruz: Bu millet sahipsiz değil, bu topraklar sahipsiz değil. Nerede olursa olsun bu milletin her ferdi, bu milletin arkasında olduğunu bilir ve sahipsiz kalmayacağını da bilir.” Hollanda’yı Sivas Kangalı köpeklerle protesto ettiklerini dile getiren Başkan Demirdöğen, şu değerlendirmelerde bulundu: “Biz bugün onu protesto etmeye geldik. Tabi buraya kangal köpeklerle geldik. Yaklaşık 20-25 tane Maraş kangalları toplandı ve bu protestoya anlamlı bir mesaj verdiler. Çünkü Hollanda’da vatandaşlarımızı bile isteye köpeklere ısırttılar. Ama biz diyoruz ki bizim köpeklerimizin kanları asil, bizim köpeklerimiz de bir adap var. Onların başkanlarında olmayan bir adap var. Bizim köpeklerimiz nerede, kime nasıl davranacağını çok iyi bilir. Bu yüzden sembolik anlamda kangal köpeklerimizle protestoya bir anlam kattık bir mesaj verdik.” Açıklamanın ardından her ayın 15’inde olduğu gibi çevredeki vatandaşlara kavurma ikramı yapıldı. TÜGVA’lı gençler ise Hollanda bayrağını ateşe verdi. (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x