İlklerin sporcusu yine bir ilke imza attı

İlklerin sporcusu yine bir ilke imza attı

Kahramanmaraş’ta kilo sıkıntısı yaşayan ve bir türlü fit bir vücuda kavuşamayan vatandaşları kısa süre içerisinde kilo vermesine ve fit bir vücuda sahip olmasına yardımcı olarak öğrencileri tarafından ‘kahraman’ ilan edilen spor eğitmeni Müjgan Paçacı, Kahramanmaraş’ta yeni bir ilke imza atarak Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’un elinden ‘Yeterlilik Belgesi’ni aldı.

14 Ağustos 2020 - 16:45 - Güncelleme: 14 Ağustos 2020 - 16:49

Kahramanmaraş’ta 31 yıldır spor yapan ve işlettiği özel spor salonu ile inanılmazları başaran tek hoca olan Müjgan Paçacı, namı diğer ‘Best Of Müjgan’, Vücut geliştirme ve fitness branşında Kahramanmaraş’ın tek yetkili salonu oldu.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’u makamında ziyaret ederek tüm resmi kurumlarca denetlenip her demetimden de başarıyla çıkıp yeterlilik belgesini alan Müjgan Paçacı, açık ara farkla yine rakiplerini geride bıraktı.

Aldığı bu belgenin şahsı açısından önemli olduğunu vurgulayan Müjgan Paçacı, “Almış olduğum bu belge ile Kahramanmaraş’ta vücut geliştirme ve fitness branşında Kahramanmaraş’ın tek yetkili salonu olmayı başardım. Spor yapacak vatadaşlara seslenmek istiyorum. Spor yapacaklarsa salonu değil, hocayı tercih etsinler”dedi.

IMG 3980

IMG 3981

IMG 3982

IMG 3983

IMG 3984

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...