İmre inşat çalışanları yemekte bir araya geldi

İmre inşat çalışanları yemekte bir araya geldi

Kahramanmaraş’ta yılın firması seçilen İmre İnşaat, çalışanları ve vatandaşlar ile yemekte bir araya geldi. İmre İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum İmre: “ Dostlarımıza dost, kardeşlerimize kardeş olacağız” dedi.

24 Nisan 2017 - 13:14

2017 yılı içinde yüzde beş büyüme hedefleyen inşaat sektörü temsilcileri, yatırımlarını yapmaya devam ediyor. Bu yıl içerisinde 2 milyon konutun satılması beklenen sektörde, yeni bir soluk olan İmre inşat, 6 yılı ve Kahramanmaraş’ta yılın firması seçilmesi nedeniyle çalışanları ve vatandaşlar ile yemekte bir araya geldi.

Burada bir açıklama yapan İmre İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum İmre, Kahramanmaraş’ta konut piyasasının hareketleneceğini söyledi. Yaklaşık 6 yıl önce sektöre girdiklerini belirten İmre şöyle konuştu: “Şu anda Kahramanmaraş’ta üretilen konutlar, lüks ve ekstra lüks konuma geldi. İnsanımız artık lüks binalar hatta Residence’larda oturmak istiyor. Sektörün büyüme yönü yukarı ivmede. Kahramanmaraş’ta durum böyle iken Suriye’nin tekrar imarında komşu iller olarak Kahramanmaraş’a da büyük önem düşüyor. Bizde yatırımlarımızı hem kentte hem de kent dışında olmak üzere ikiye ayırdık. Böylelikle her duruma hazır hale geldik. Şu anda işlerimiz durağan noktadan biraz daha hareketlendi. Hizmetimizin sebebi insanlarımızı mutlu bir yuva sahibi yapmak istiyoruz. Dostlarımıza dost, kardeşlerimize kardeş olmak istiyoruz. 6 yıldan bu yana inşaat sektörünün içerisindeyiz. 6 yılın içerisinde yılın firması seçildik. Hizmet için bir araya geldik.” (HABER-FOTO: YAŞAR ERİKLİ)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x