İşyerlerinin korkulu rüyaları yakalandı

İşyerlerinin korkulu rüyaları yakalandı

Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Bürosu dedektifleri kentte bazı işyerlerinde yapılan faili meçhul hırsızlık olaylarını, titiz çalışmalarıyla aydınlattı. Çeşitli adreslere baskın düzenleyen dedektifler 6 kişiyi gözaltına aldı.

20 Ocak 2017 - 09:20

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu dedektifleri kentte 5 ayrı işyerine giren hırsızları düzenledikleri operasyonla yakalayarak adalete teslim etti. Soyulan iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler hırsızlığı yapanların H.M.K. (20), H.A. (17), N.Ç. (16), M. Ç. (19), M. G. (19) VE E.A. (20) olduğunu tespit etti.

5 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan 6 kişi, polisin çeşitli adreslere düzenlediği eş zamanlı operasyonla yakalandı. Suçlarını itiraf eden şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise çaldıkları 14 cep telefonu, 2 bilgisayar ile bir miktar para ele geçirildi. ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen hırsızlık zanlıların 6’sı da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalıntı eşyaların tamamını ele geçiren dedektifleri ise eşyaları sahiplerine teslim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x