Kaçak sigara deposu otomobil

Kaçak sigara deposu otomobil

Kahramanmaraş’ta şüphe üzerine bir otomobile operasyon yapan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri gizli bölgelerine zulalanmış 3 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi. Tam bir kaçak sigara deposu olan otomobil ekipleri bile hayretlere düşürdü.

10 Ocak 2017 - 07:55

Kahramanmaraş Emniyeti kaçak sigara tacirlerine darbe üzerine darbe vurmaya devam ediyor. Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerini atlatmak için şeytanın bile aklanı gelmeyecek yöntemler deneyen kaçak sigara tacirleri tecrübeli ekiplerin dikkatine takılıyor.

Önceki gün saat 02.30 sıralarında KOM ekipleri şüpheli gördükleri 27 AOE 81 plakalı aracı takibe aldı. Kayseri Çevre yolu üzerinde araca operasyon düzenleyen ekipler aracı şubeye çekerek geniş çaplı arama yaptı.

Yapılan detaylı aramada Reneult Toros Marka aracın her yerini söken görevliler açtıkları bölmelerde kaçak sigarayla karşılaştı. Aramaya aracın stepne koyduğu alandan başlayan ekipler karton karton kaçak sigarayla karşılaştı. Arka koltuğun altında, kapı içlerinde ve en sonunda ise aracın farlarını söken ekipler orada da kaçak sigarayla karşılaşınca şoke oldular.

Aracın farlarının içine kadar kaçak sigara yerleştiren sürücü A. B. Gözaltına alınarak sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Polis kaçak sigaralara ise el koydu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x