Kadir Topbaş’ın Yerine Gelecek Kişi Belli Oldu

Kadir Topbaş'ın Yerine Gelecek Kişi Belli Oldu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş’ın yerine geçecek isim Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklandı.

25 Eylül 2017 - 13:21 - Güncelleme: 25 Eylül 2017 - 13:32

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevine gelecek kişiyi belirlediklerini açıkladı. Dört ulusal televizyon kanalının ortak yayınında açıklamalarda bulunan Başbakan Yıldırım, “Yerine, bir arkadaş, ilçe belediye başkanlarından biri gelir muhtemelen” dedi.

Bu konu ile ilgili Pazar günü toplantı yapacaklarını aktaran Başbakan Binali Yıldırım, konu hakkında şu görüşlere yer verdi: Yerine, bir arkadaş, ilçe belediye başkanlarından biri gelir muhtemelen. Bununla ilgili Pazar günü genel başkanımız, belediye başkanlarıyla geniş katılımlı bir değerlendirme yaptı. Ve bu hafta sonunda da doluyor süre. Perşembe günü 28 Eylül’de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplanacak ve seçim yapacak. Bir arkadaşımız görevi doldurmuş olacağız. Şimdi koltuk boşaldı, başka biri gelip oturacak. Bizi nereye koyacaksın? Dolu koltuk yani. Bizim de burada iyi kötü işimiz var.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x