Kahramanmaraş Hokey takımında Milli Heyecan
Reklam

Kahramanmaraş Hokey takımında Milli Heyecan

Kahramanmaraş Hokey takımından dört sporcu Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı’nın 2019 yılı 21 yaş altı Avrupa Şampiyonası Milli Takım kampına davet edildi.

04 Ocak 2019 - 03:54 - Güncelleme: 04 Ocak 2019 - 03:58

Sporculardan Ruken Özmen, Sedef Durur, Mehmet Ali Teke ve Furkan Ataş Milli takım kampına çağrılan sporcularımız oldular. Ruken Özmen 2018-2019 Sezonu Salon Hokeyi Süper ligi en iyi Bayan sporcusu seçilmiş, Mehmet Ali Teke ise yine 2018-2019 sezonu Salon Hokeyi Süper Liginde en iyi Erkek Kalecisi seçilmişlerdi. Milli takım kampına çağırılan sporcular Salon Hokeyi süper liginde gösterdikleri üstün performansları ile göz doldurmuş ve Milli Takım kampına çağırılarak Milli takımda yer almaya en büyük aday oldular.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda İlimizde Hokey Branşında çok iyi bir noktaya geldik. Öncelikle Hokey Antrenörü Vakkas Çelik’i özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor sporcularımız Ruken Özmen, Sedef Durur, Mehmet Ali Teke ve Furkan Ataş’a Milli Takım Kampında başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x