Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Expo 2023 Kitap Fuarında...

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Expo 2023 Kitap Fuarında Yerini Aldı

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ), Onikişubat Belediyesi tarafından Expo 2023 Fuar alanında düzenlenen Kitap Fuarına katılım gösterdi. KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, “Kitap, bilgilerin aktarıldığı, deneyimlerin paylaşıldığı hayatımızdaki mihenk taşı unsurlardır” dedi.

06 Kasım 2023 - 04:41

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Onikişubat Belediyesi tarafından açılan Expo 2023 Kitap Fuarında yerini aldı. Üniversitede görev yapan akademisyenler tarafından kaleme alınan eserlerin okurların beğenisine sunulduğu stantta, üniversite tanıtım materyalleriyle de fuarı gezen öğrencilere, üniversite bölüm ve programları hakkında bilgiler verildi.

Fuarın açılış törenine katılan KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, KİÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seçil Fettahlıoğlu ve KİÜ Genel Sekreteri Cemil Toktay ile birlikte üniversite standını ziyaret ederek, ziyaretçilerle sohbet etti.

Fuara katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Bakan, “Öncelikle Onikişubat Belediyemizi tebrik ediyoruz. Böyle bir alanı kentimize kazandırdılar. Tabi bu alanda bir çok etkinliğin yapılması gerekiyor. Bugün de Hanefi Başkanımız ve ekibi tarafından düzenlenen kitap fuarının açılışını yaptık. Biz de üniversite olarak bu etkinliğe katılıyoruz ve İstiklal üniversitesi olarak standımızı oluşturduk. Burada hocalarımızın kitaplarını fuarı ziyaret eden okurlarımıza tanıtmak istiyoruz” dedi.

Kitabın öneminden ve insan hayatına olumlu yöndeki katkılara da değinen Rektör Bakan, “Kitap dostumuzdur, arkadaşımızdır, bizi hiçbir zaman için terk etmeyecek bir unsurdur aslında. Kitap geçmişimizdir, bugünümüzdür ve geleceğimizi öngörmektir. Bilgilerin aktarıldığı, deneyimlerin paylaşıldığı, hayatımızda mihenk taşı olacak unsurlardır kitaplar. Bu nedenle fuarı ziyaret eden gençlerimizi, çocuklarımızı ve öğrenci arkadaşlarımızı buraya bekliyoruz. Özellikle de Kahramanmaraş Sütçü İmam ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitemizin hocaları tarafından yazılmış kitaplarımızı görmelerini istiyoruz. Çünkü bunları gördükçe muhtemelen onlara da bir rol model olacaktır diye düşünüyorum. Bir kez daha böylesine güzel bir etkinliği tertip eden Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’i ve tüm ekibini tebrik ediyorum. Böylesine güzel organizasyonlarda buluşmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, KSÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Orhan Doğan ve Prof. Dr. Nuri Kahveci de KİÜ standını ziyaret etti. Her iki rektör bir süre sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı