Kahramanmaraş’ta Güvenlik üst seviyede

Kahramanmaraş’ta Güvenlik üst seviyede

Ankara, Gaziantep, İstanbul ve en son Kayseri’de yaşanan bombalı saldırılar sonucu Kahramanmaraş’ta güvenlik seviyesi kırmızıya çıkarıldı. Şehir giriş çıkışlarında sabit arama noktaları, yanı sıra şok baskınlar ile suç ve suçluyla mücadele ediliyor.

19 Aralık 2016 - 07:50

Türkiye’yi en az 100 yıl geriye götürecek FETÖ darbe girişiminin ardından ülke üzerinde oynanan karanlık oyunlar bombalı eylemler  ile devam ediyor. 

15 Temmuz günü yaşanan ve halkın müsaade etmediği darbe girişiminin ardından milletin sabır direncini kırmaya çalışan emperyalist güçler ve onun maşası PKK, DEAŞ, DHKP-C ve diğer gruplar bombalı eylemler ile masumları hedef almaya başladı. En son Kayseri’de masum askerleri hedef alan bombalı saldırı sonucu Kahramanmaraş’ta önlemler kırmızı seviyeye çıkarıldı.

Kayseri, Gaziantep ve Adana karayolunda sabit arama kontrol noktaları oluşturulurken, şehirdeki boz noktalarda “Huzur Operasyonları” yapılıyor

Emniyet Müdürü Doğan İnci ve ekibinin yeni geliştirdiği konsept ile huzur şehri Kahramanmaraş’ta bu tip eylemler olmadan önlenecek.

İstihbarat, TEM, KOM ve Özel Harekat polislerinden oluşan ekipler, sabit noktalarda ve gezici olarak suç ve suçluyla mücadele için 7 gün 24 saat çalışıyor.

Öte yandan komşumuz Adana’da ise Kahramanmaraş’ta ki gibi bir uygulama yapılıyor.   Adana'da poliste alarmın seviyesi 'kırmızı' oldu. Kentte uzun namlulu silahlı ekipler devriyeleri sıklaştırdı. Kent giriş ve çıkışlarındaki uygulama noktalarında bütün araçlar durdurularak kontrol ediliyor. Park, alışveriş merkezleri ve caddelerde görev yapan polisler, şüpheli kişilere karşı uyarıldı. Güneydoğu ile batı içanadolu ve batı illerinin geçiş güzergahı olan Adana'daki otoban ve eski karayolu geçişlerinde de aynı uygulamalar yapılıyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'nce hazırlanan rapor doğrultusunda bomba yüklü olduğu şüphesiyle 35 AU 9984, 30 AL 284, 38 FM 725, 25 AT 173, 01 BGA 10, 21 ET 628, 63 K 1709, 34 RJ 3262 ve  61 TD 938  plakalı araçların ikiz plaka ya da çalıntı şüpheleri bulunduğu, müdahale edilirken dikkatli olunması uyarısı yapıldı. (ZEKİ DEMİR)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x