Kahramanmaraş’ta Nook Cafe hizmete açıldı

Kahramanmaraş’ta Nook Cafe hizmete açıldı

Kahramanmaraş'ta kahve tutkunlarının yeni adresi Nook Cafe, girişimci Batuhan Balkan tarafından hizmete açıldı.

27 Kasım 2023 - 02:25

Balkan, yaptığı açıklamada uzun yıllara dayanan sektör deneyimi ve Nook Cafe'nin özel konsepti hakkında bilgiler verdi.

İLGİ ÇEKİCİ BİR HİKAYE: AVUSTRALYA'DAN MARAŞ'A

Balkan, "7 yaşından beri bu sektördeyim. Dolayısıyla Avustralya'da deneyim kazandık. Sonra memleketimiz Maraş'a döndük. 2010 yılında çarşıda bir dükkanımız vardı. Sonra, 2020'de bir dükkanda daha açtık. Sonrasında kendim bir yer açayım dedim. Daha kendimi geliştirebileceğim, daha kendime göre bir mekan yapabileceğim bir yer olsun istedim" dedi.

ÇEŞİTLİLİKTE KAHVE VE BİTKİ ÇAYLARI

Nook Cafe'nin öne çıkan özelliklerinden biri, geniş kahve yelpazesi. Balkan, "Yaklaşık bir ay önce burayı açtık. Bize daha çok ağırlıklı olarak İtalyan kahveleri var. Latte ve Cappuccino, Amerikan filtre kahve bunun dışında Türk kahvemiz var. Bitki çaylarımız da mevcut. Hazır ve hijyenik olsun diye özen gösteriyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

NİTELİKLİ ÜRÜN VE GİRİŞİMCİLİKTE CESARET

Girişimcilik serüvenini paylaşan Balkan, genç girişimcilere de seslenerek, "İlk önce bence cesaret ama doğru cesaret. Birden olmuyor, her şey emek emek vermek gerekiyor. Ben babamın yanında yaklaşık 10-15 yıl durdum. Tekstil geçmişim de var. Bu sebeple giyim markası da kurduk içeriğiyle sentezledik zaten" ifadelerini kullandı.

DOĞRU ÇEVRE, İYİ İŞ ORTAMI

Balkan, genç girişimcilere doğru çevrenin önemini vurgulayarak, "Doğru insanlar kimlerle iş yaptığını çok önemli. Benim şansım iyi insanlar var diyelim da bana yardımcı oldular, fikir olarak. Çünkü tek başına bir şey çıkmıyor ama bazen bütünlükte çok daha doğru şeyler çıkıyor. Bunu iyi kullandım" şeklinde konuştu.

KAHVE TUTKUNLARINA SOSYAL BİR MEKAN

Kahve sektörünün durumuyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Balkan, "Maraş'ta alkollü mekanların olmaması kafeciler için büyük bir avantaj çünkü insanların yapabileceği bir şey yok. Kahve içmekten başka burada çoğumuz artık kahve gurme olduk" diye konuştu.

Müşterilere ve çevreye teşekkür eden Balkan, "Bizleri tercih ettiği için güzel gidiyor. Özellikle de işin gerçeği, kendi kitlenizi koruyabilmek adına çok reklam yapmak istemiyoruz. Bu biz burada iyi ortam, iyi hizmet ve iyi ürün satmak istiyoruz. Bunun için de çok dikkat ediyoruz. Özenli çalışıyoruz, bizi tercih ettikleri için buraya geldikleri için teşekkür ederiz" dedi.

Balkan, sözlerini, "Bir ay iyi bir aile ortamı var burada. Güzel bir ekip arkadaşlarımız var, iyi ürün çıkartıyoruz. Bu sektörlerde devam ettirebilmek çok önemli. Yapmak bir mevzu ama devam ettirebilmek çok önemli. Biz de sonuna kadar devam ettirebileceğimizi inanıyoruz, düşünüyoruz. Ben teşekkür ederim, sağ olun" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x