Kahramanmaraşlı Antibiyotik kullanmıyor!
Reklam

Kahramanmaraşlı Antibiyotik kullanmıyor!

İstanbul da yaşayan ve işletmesini yaptığı yöresel ürünler dükkânında geliştirdiği formül ile antibiyotik kullanmayan, kullandırmayan Kahramanmaraşlı aktar Rahime Vişne Çevre geliştirdiği bitki formülü ile gribal türden hastalıklara şifa oldu. Öyle ki; Sağlık Bakanlığı da zorunlu haller haricinde antibiyotik kullanmayın diyor.

26 Ocak 2018 - 04:19

Memleketi Kahramanmaraş'tan İstanbul'a okumaya gelen ve okul hayatı sonrası ailesiyle İstanbul’a yerleşen aktar Rahime Vişne, Uzun yıllar yöneticilik yaptığı yöresel doğal ürünler ve aktarlık sektöründe kendi işyerini açtı. Başarılı yönetici iş kadınlarımızdan biri olmayı başaran Rahime Vişne, Beykoz Kavacık Mahallesi Okul Caddesinde yaklaşık bir yıl önce açtığı “Malatya Doğal Ürünler Pazarı'”nda tecrübeleriyle geliştirdiği formülleri doğal bitkilerden elde ettiği karışımlarıyla soğuk algınlığı türü hastalıklara çare oldu. Geleneksel tıp alanında uzmanlaşan Kahramanmaraşlı aktar hemşehrimiz ailesinin hiç bir ferdinde antibiyotik kullandırmıyor. Bitki karışımları ile antibiyotik kullanmadan hastalıklara şifa oluyor.

İstanbul da yeni bir Kahramanmaraş inşa etmeliyiz sloganıyla yola çıkan ve gün geçtikçe başarılarıyla takdir edilen Kahramanmaraş 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'ya mülakat veren Kavacık'ta “Malatya Doğal Ürünler Pazarı” yöneticisi ve sahibesi Rahime Vişne Çevre kısa zamanda bölge insanının güvenini kazanmış. Geleneksel tıp alanında hacamat ve sülük tedavisiyle aktarlıkla ilgili konularda uzmanlaşan hemşehrimizin eşi Giresunlu ve 15 Temmuz gazisi Fatih Çevre’dir. Fatih bey 15 Temmuz 2016 da fetöcü hainlerin darbe kalkışmasında şehitler köprüsüne koşan ve Çengelköy de aracı içerisinde hainlerce taranan kolundan ve yaralanan Kahraman Gazimiz ile mutlu bir aile yaşantısı var. Gazimize çekim yaptığımız günün sabahında gazilik madalyası ile beratı verildi. Ailesindeki mutluluğu işine çevresine yansıyan hemşehrimizin mağazasına gelen herkes tebessüm ve güler yüzle mutlu ayrılıyor.

Bir Kahramanmaraşlı olarak hemşehrimiz Rahime Vişne Çevre hanıma; mağazamızın adı neden

Kahramanmaraş değil de, Malatya Doğal Ürünler Pazarı diye sorduğumuzda burayı devralırken devreden sahibi isim hakkıyla birlikte devretti. Bizde burada tanınan markayı koruduk dedi.

Geleneksel tıp uzmanı ve aktar eğitimi alan ve alanında en iyi kurumlarda yöneticilik yapan Rahime Vişne Çevre dükkânın da aynı zamanda memleketimizin doğasında yetişen ve köylü kadınlarımızın doğal yöntemleriyle hazırladıkları yöresel ürünler; samsa, pestil, bastık, gün kurusu kayısı, dut ve üzüm pekmezi, sumak, kırmızıbiber, kuruluk, domates ve biber salçası, ceviz, nar ekşisi, ekşi akıtı, dut kurusu, kuru üzüm çeşitleri, un ve cevizli pekmez sucuğu, bitkilerden elde edilen özel karşımlar ve bir aktar da baharatçı da olması gerek yöresel ve geleneksel tüm ürünleri bulabilirsiniz.

Kahramanmaraş'ın gurbette gönüllü muhabiri ve sosyal medya kanalı 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'nın bizzat giderek yerinde araştırıp yazdığı ve yazarken hemşehrimizi yakından tanıdığı Rahime Hanım Oniki Şubat ilçesinin ökkeş bıçakları, karakucak güreşi, ılıcası ve yetiştirdiği üst düzey insanlar ile namlı Hartlap köyünden. İstanbul’da geniş bir aile yapısına sahip Rahime Hanım, Giresun'a gelin olmuş, memleket kültürümüzün tanıtımına katkı da sağlayan girişimci bir iş kadınımız.

İstanbul da Beykoz civarında bilhassa Kavacık mahallesine yakın bölgelerde yaşayan hemşehrilerimizin mutlaka ziyaret ederek tanışmalarında fayda olacağına inandığımız bir adres. Toplu taşıma araçları ile 121 A ile çok rahat ulaşım sağlayabilir, kendi aracınızla da gidecek olursanız eğer

Navigasyon cihazına Kavacık Mahallesi Okul Caddesi 15/A Beykoz yazmaları onları şifanın adresine ulaştıracaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x