Kahramanmaraşspor’da yaprak dökümü

Kahramanmaraşspor’da yaprak dökümü

Kahramanmaraşspor’da yeni sezonda gidecek ve kalacak oyuncular belirlendi. Yönetim devam etmeyi düşünmediği isimlere tebliğ yaptı.

23 Mayıs 2017 - 12:23

Ligin son haftası ligde kalan ve sezonu tamamlayan temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da çalışmalar erken başladı. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın bütün oyuncularla bire bir görüştüğü ve gidecek kalacak isimlere gereken açıklamaların yapıldığı öğrenildi. Yeni sezonda kadro da bir revizyon ve yenileme olacak. 2 sezondur forma giyen birçok oyuncu ile yollar ayrıldığı öğrenildi. Yani yeni sezonda bir çok eski isim kadroda olmayacak.

 

TRANSFER LİSTESİ YAPILDI

 Sezon içerisinde antrenörleri çok sayıda maç izleme talimatı veren Başkan Ceyhan’ın maç izleme ekibine özellikle gelecek vaat eden oyuncuların takibe alınması için talimat verdiği biliniyordu. İzlenen oyuncularla görüşüleceği ve takıma takviyelerin izlenen oyuncular üzerinden yapılacağı öğrenildi.

 

SÖZLEŞMESİ BİTENLER

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta  Ligin bitmesiyle birlikte Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi biten oyuncular; Aytürk Halil Hocaoğlu, Berkan Türksever, Eser Akbaş, Evren Kilerci, Hakan Vural Koçaslan, Hayrettin Cengiz, İsa Bozdere, Kazım Dülger, Mesut Balkan ve Uğur Erdoğan'ın 31 Mayıs 2017'de sözleşmesi bitecek.

 

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDENLER;

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da 2016-2017 sezonu sona ererken, Yakup Ramazan Zorlu, Devrim Taşkaya, Selçuk Kaban, Fatih Şen, Kemal Akbaba,  Evrel Horozal Yusuf Emre Kasal, Kayhan Arduç, Barış Çiçek,  Feyyaz Aliş, Semih Kazancı, Safa Yılmaz, Abdullah Tanırgan, İsa Baltacı, Fatih Bozok, Serbay Yağız, Akın İsmail Köroğlu, Kutay Demir, Erdi Gülcan, İbrahim Çoşkun, Onur Balduk ve Yusuf Onur Arıkan'ın sözleşmeleri devam ediyor.(HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta