Kahveci’den, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine Çağrı!
Reklam

Kahveci’den, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine Çağrı!

Önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkan Vekili Ahmet Kahveci, “Haydi seferber olalım vatandaşlarımızı bu zihniyete mecbur bırakmayalım!” dedi.

17 Mayıs 2023 - 15:27

Tekirdağ'da Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen depremzedelerin, seçimlerin ardından bulundukları otelden çıkarılma süreci gündemde tartışmalara neden oldu. Depremzedeler, depremin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan konaklama hizmetiyle geçici olarak bir otele yerleştirilmişti. 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi depremzede vatandaşları konakladıkları otellerden çıkarmak için duyuru bildirisi yayımladı. Kahveci ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Kahveci, belediyenin depremzede vatandaşları otelden çıkarma kararına tepki göstererek, "Yazıklar olsun sizin siyasetinize, sizin insanlığınıza!" dedi.

“YAZIKLAR OLSUN!”

Konuyla ilgili sosyal medyasında çağrıda bulunan önceki dönem MHP Kahramanmaraş İl Başkan Vekili Ahmet Kahveci, "CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Depremzede vatandaşlarımızın deprem bölgesindeki siyasi tercihlerinden dolayı Tekirdağ’da konakladıkları otellerden çıkarılma ve geri gönderilme kararına karşılık olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak bu vatandaşlarımıza sahip çıkın ve kucak açın. Organizasyonu siz sağlayın bizlerde gerekirse vatandaşlarımızı sağlam evlerimizde misafir edelim benim kapımda gönlümde deprem mağduru vatandaşlarımıza açıktır, eminim ki benim gibi düşünen birçok hemşehrimiz çıkacaktır. Başımızın üzerinde yerleri vardır. Haydi seferber olalım vatandaşlarımızı bu zihniyete mecbur bırakmayalım! Kendilerine oy vermedi diye deprem mağduru vatandaşlarımıza bugün muhalefet iken bunu yapan bu kör zihniyet yetki eline geçerse(!) neler yapmaz ki! Yazıklar olsun sizin siyasetinize sizin insanlığınıza!!!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x