Kaliteli hizmet için teyakkuzdayız

Kaliteli hizmet için teyakkuzdayız

Sağlık teşkilatının tekrar tek çatı altında birleşmesinin ardından Kahramanmaraş’a atanan İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz; “Vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için tüm birimlerimizle gece gündüz teyakkuzda olacağız.” Dedi.

29 Kasım 2017 - 03:14

Sağlık teşkilatının Kahramanmaraş’taki 1 numaralı koltuğunda oturan Öksüz, öncelikli hedeflerinin kuracakları ekiple vatandaşa verilen sağlık hizmetinin daha kaliteli hale gelmesi olduğunu belirtti.

Öksüz, şehir merkezinde güçlü bir Yörük Selim Devlet Hastanesi inşa etmek için de sürekli Milletvekilleri ve Sağlık Bakanlığıyla istişare içerisinde olduklarına dikkat çekerek; “Necip Fazıl Şehir Hastanemizin yanına 200 yataklı kadın doğum, 100 yataklı ruh ve sinir hastalıkları, 100 yataklı da fizik tedavi hastanesi yapacağız. Şehir içinde ise Yörükselim Devlet Hastanemizi daha güçlü hale getireceğiz. Şuan hastanemizin yıkılan bloklarının bulunduğu alana istediğimiz bir hastanenin sığıp sığmayacağı ile ilgili bakanlığımızla görüşüyoruz.” Dedi.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde 11 aylık yaptığı başhekimlik görevinde tedavi için gelen halka kaliteli tedaviyi hissettirmeye çalıştıklarını belirten Öksüz; “ihtiyaçlar nedir, halkın en çok şikâyet ettiği ve istediği hizmetler nelerdir, bunları tespit ederek hizmet rotamızı o yöne çevirdik. Necip Fazıl Şehir hastanesinde 5 yıldızlı bir acil servis kavuşturduk. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizde 3. Basamak 2 izolasyon odalı 10 yataklı çocuk yoğun bakım ünitesi açtık. Ayrıca 5 yataklı 2. Seviye yoğun bakım ünitesi açtık. İlçelerden bu yoğun bakıma talep vardı, ilçelerdeki hastalar il dışına sevk ediliyordu ve bu açtığımız yoğun bakımla bunun önüne geçtik.

Yine Şehir Hastanemiz bünyesinde 19 yataklı yanık merkezi açtık, 13 yataklı yara bakım merkezi açtık. Kronik yarası olan hastalarımızı bu merkezimizde tedavi ediyoruz. Hizmet anlamında yapılanlar halkın aldığı hizmet kalitesine dokunduğu zaman bizleri de mutlu ediyor.” Dedi.

Sistem gereği kuracağı ekiple ilgili de bilgi veren Öksüz, sağlık camiasının içerisinden 100 yakın bir ekiple sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın