Keişan & Redo’nun "Karantina"sına dört klip birden!..

Keişan & Redo'nun "Karantina"sına dört klip birden!..

Trap müziğin güçlü temsilcilerinden Keişan ve Redo, bayramın ilk günü Sony Music etiketiyle yayımlanan dört şarkılık EP’leri “Karantina”yı; art arda toplam dört klip ile müzikseverlerle buluşturdu.

20 Ağustos 2020 - 02:33 - Güncelleme: 20 Ağustos 2020 - 02:38

Geçtiğimiz günlerde yayınladıkları EP’nin ilk şarkısı “Yakala”yı video klibiyle aynı anda dinleyicilerin beğenisine sunan ikili; EP’deki diğer üç şarkıyı da (Düşerken, Lanet, Zombie) hemen kliplendirdi.

KEİŞAN’IN EP’DEKİ TEK SOLOSU “DÜŞERKEN” KLİPLENDİ!..

“Karantina”daki hiçbir şarkıyı klipsiz bırakmak istemeyen Keişan&Redo; “Lanet” ve “Zombie” şarkılarına iddialı lyric videolar hazırlarken, EP’nin Keişan’a ait tek solo şarkısını da kliplendirdi.

“Düşerken”in Mehmet Ali Ergin yönetmenliğinde kaydedilen video klibi; orman yolundaki bir araba üzerinde oturan Keişan’ın senkronsuz ve tek planda çekilen görüntüleriyle de dikkat çekiyor.



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Onikişubat Belediyesi, 288 personel ve 65 araçtan oluşan güçlü ekiple sahada
Onikişubat Belediyesi, 288 personel ve 65 araçtan oluşan güçlü...
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2026 Yılı Memur Alımı Sonuçlarını Açıkladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2026 Yılı Memur Alımı...