Kenan Doğulu protokolü iptal etti, herkesi sahne önüne davet etti
Reklam

Kenan Doğulu protokolü iptal etti, herkesi sahne önüne davet etti

Kenan Doğulu yaz konserleri hız kesmeden devam ediyor. Kerki ve Solfej işbirliği ile düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ege’yi karış karış gezen Doğulu, Kuşadası Amfi Tiyatro’da yüzlerce hayranı ile muhteşem bir buluşmaya imza attı.

25 Ağustos 2018 - 14:32

Konserine yeni çıkardığı albümünden şarkılar ile başlayan Doğulu, coşkulu kalabalıkla hep bir ağızdan koro halinde seslendirdiği ''Issız Ada''nın ardından tüm seyircileri ''Bizde protokol filan yok. Herkes sahne önüne gelip keyfine bakabilir. Bizi dinleyen, değer veren kimseyi ayırt etmiyorum. Haydi herkes yanındakini dansa kaldırsın. Bu gece hep birlikte doyasıya eğleneceğiz. Hepinizi buraya yanıma bekliyorum.'' sözleri ile sahne önüne davet etti. Hayranlarının sahne önüne gelmesi ile birlikte ritmini biraz daha yükselten Doğulu, ''doksanlar güzeldir, doksanlardaki şarkılar özeldir ve daima özel kalacak şarkılardır. Haydi hep birlikte doksanlara gidiyoruz.'' diyerek bir anlamda Sertab Erener'e de destek verir ifadeler kullandı.

Amfi Tiyatro’nun muhteşem akustiğe sahip atmosferinde hayranlarına yaklaşık 2 saat boyunca dans, müzik, eğlence dolu bir akşam yaşatan Doğulu, ''Dans etmeyenler olduğunu görüyorum. Neyi bekliyorsunuz? Haydi hep birlikte halay çekeceğiz, ayağa kalkın ve yanınızdakinin serçe parmağını tutun.'' ifadelerini kullanarak ''Güzeller İçinden'' şarkısıyla konser alanını dolduran hayranlarına halay çektirdi.

Sevenlerinin büyük heyecanla beklediği buluşmada sahne enerjisi ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Kenan Doğulu, konserin hayranlarının coşkulu tezahüratlarının ardından yapılan ''Issız Ada'' bisi ile noktaladı.

Öte yandan başarılı popçunun yeni albümündeki ''Issız Ada'' şarkısı ile uyumlu bir kıyafet tercih etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x