Klavuz ekranlar her durakta olsun

Klavuz ekranlar her durakta olsun

Kahramanmaraş’ta sayılı otobüs duraklarına yerleştirilen ve halk otobüslerin güzergah ile durağa geliş süresini belirten panoların yaygınlaştırılması istendi. Uygulamayı çok beğenen vatandaşlar bu tür klavuz ekranların diğer duruklara da yapılması gerektiğini söylediler.

31 Ocak 2018 - 04:18

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin toplu taşımada yaptığı devrim niteliğindeki değişikliğin ardından son model toplu taşıma araçları vatandaşlara lüks hizmet verirken, Büyükşehir Belediyesi duraklarda bekleyen vatandaşların konforunu da düşünmüş klimalı durakları hizmete sokmuştu.

Vatandaşların hangi otobüsün nereye gittiğini bilmemesi ve duraklardaki otobüslerin güzergahı ve saatleriyle ilgili soru yağmurlarının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçerek duraklarda hangi otobüsün hangi güzergaha gittiğini ve durağa kaç dakika sonra geleceğini belirten bir klavuz ekran konuldu.

Hangi yöne kaç numaralı otobüsün gittiğini ve bulunduğu durağa kaç dakika sonra geleceğini gösteren klavuz ekranlar şehir merkezindeki duraklara konuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a hem toplu taşıma devrimi hem klimalı duraklar hem de klavuz ekranlar için teşekkür eden vatandaşlar, klavuz ekranların şehir merkezi dışındaki duraklara da yapılmasını istediler. Vatandaşların bu isteğini ise Başkan Erkoç’un ne zaman hayata geçireceği merak konusu oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Tarihi Yapılarımızın Restorasyonu Hızlanıyor”
Başkan Görgel: “Tarihi Yapılarımızın Restorasyonu...
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü