Kuzusuyla birlikte yaşıyor

Kuzusuyla birlikte yaşıyor

Kahramanmaraş’ta ikamet eden ve uluslararası nakliyat firmalarında şoförlük yapan Ramazan B. Bir haftalıkken aldığı kuzusunu yanından ayırmıyor. Altına bağladığı bezle birlikte uyuyan Ramazan B. Toplu taşıma araçlarına da kuzusuyla birlikte biniyor.

31 Ocak 2018 - 04:19

Uluslararası nakliyat firmasında görev yapan Ramazan B.’nin altına bez bağlayarak yanında gezdirdiği kuzu tüm vatandaşların dikkatini çekti. Trabzon Caddesinde altına bağlı kuzuyu gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Yurt dışı için gittiği Bulgaristan’ta bir haftalıkken alarak biberonla besleyen Ramazan B. Kuzuya bir de isim taktı. Leyla olarak çağırdığı kuzusunun kendisini dinlediğini ve talimatlarını yerine getirdiğini belirten Şoför Ramazan B.; “bir haftalıkken aldım, biberonla besliyorum. Şuan kuzum 45 günlük ve ailemizin bir parçası oldu. ismini Leyla koyduğum kuzumla aynı evde yaşıyoruz. Toplu taşıma araçlarına da birlikte biniyoruz ve bazı insanlar buna şaşırabiliyor. Hatta bir çok insan alıp seviyor ve fotoğraf çektirmek istiyorlar, bu gibi talepleri geri çevirmiyorum.

Kuzumu iyice eğittim, sözümden dışarı çıkmıyor. Memleketimin caddelerinde leyla ile gezmekten çok mutluyum. İl dışına çıksam bile yanımdan ayırmıyorum, kuzum benim yaşamımın bir parçası oldu bana iyi bir arkadaşlık yapıyor. Bundan da son derece memnunum” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KSÜ, Usulsüzlük İddialarına Sus Pus!
KSÜ, Usulsüzlük İddialarına Sus Pus!
Ekinözü MHP’de istifa depremi
Ekinözü MHP’de istifa depremi