KMESOB Başkanı Kuybu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

KMESOB Başkanı Kuybu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kuybu, “Bayramlar, toplumsal bağların güçlendiği, barış, huzur, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını, güçlendirmemize vesile olan mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, tüm İslâm ve insanlık alemine hayırlı olmasını diliyorum.”

10 Nisan 2024 - 02:39

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KMESOB) ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kuybu, “Sevdiklerimizle bir arada olmanın değerini daha iyi anladığımız bir dönemden geçiyoruz” diyen Başkan Kuybu mesajını şöyle sürdürdü:

“Bir ibadet ayı olmasının yanında bir yaşam kültürü olan; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bıraktık. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı