Kongre sürecimiz devam ediyor

Kongre sürecimiz devam ediyor

Haç farizasını yerine getirdikten sonra döndüğü Kahramanmaraş’ta gündemi değerlendiren Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici kongre süreciyle ilgili konuştu. Debgici sürecin devam ettiğini ve önümüzdeki haftalarda kongre tarihinin belli olacağını söyledi.

26 Eylül 2017 - 19:24

Haç görevine gitmeden önce ilçe kongreleriyle ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını ve sadece tarihi beklediklerini dile getiren Debgici; “Haç görevine gitmeden önce tüm rutin prosedürleri hallettik. İl Başkanımızla da görüşüp istişare etmiştik. Sadece kongre tarihi belirlenmemişti. Kongre tarihinin belirlenmesini bekliyoruz” dedi.

5 İlçe Başkanına teşekkür edilmesinin ardından kendi ilçeleriyle ilgili tasarrufun Partilerinin Genel Merkezinde olduğuna dikkat çeken Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici; “yıllardır partimizin teşkilatlarında büyük bir gurur ve onurla hizmet ediyorum. Dulkadiroğlu ilçemizin yeni kurulmasıyla da İlçe Başkanı olarak atanmıştım. Burada her zaman söylediğim bir şeyi daha söylemek istiyorum; Eğer Partimizin Genel Merkezi ‘devam’ derse zaten kongre sürecindeyiz ve kongremizi yaparız. Bana teşekkür edip yeni bir arkadaşı işaret ederse, ‘başımın üstünde’ der yine kongremizi layıkı ile yapar görevimizi yeni arkadaşımıza devir ederiz. Ve partimize bir nefer gibi çalışmaya katkı sunmaya devam ederiz.

Şuan için ilçemizle ilgili bir değerlendirme yok, benim İl Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemde de birlikte çalıştığım 5 İlçe başkanımız değişti. Öncelikle verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyoruz. Onlar bu partinin bir neferi, o arkadaşlarımız bu trenden inmiyorlar, sadece bayrağı yeni arkadaşlara teslim ediyorlar. Partimize davamıza çalışmaya devam edecekler. Şuan İlçe teşkilatımızla ilgili bir tasarruf söz konusu değil, her hangi bir görüşme yapmadık, genel kanaatimiz devam edeceğimiz yönünde. Daha önce hem İl hem de bölge koordinatörümüzle ilgili istişare etmiştik.” Dedi.

Kahramanmaraş’ta yapılan hizmetleri ve faaliyetleri görmek için 15-20 gün şehir dışına gidip gelmek yeterli olduğuna da vurgu yapan Debgici şöyle konuştu, “Kahramanmaraş Dondurmasının dünyaya tanıtılması açısından 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali çok önemli bir organizasyondu. Bu etkinlik Büyükşehir Belediyemizin son yıllarda yaptığı en büyük etkinlikti. Şehrin tanıtımına çok büyük katkı sağladı. Bende kutsal topraklardayken tanıtım Tırının Türkiye’nin dört bir tarafını dolaştığını sosyal medyadan takip ettim. Gerçekten çok önemli bir festivaldi ve başarıya ulaştığına inanıyorum.

Diğer taraftan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilikteki Türkiye birinciliği her hemşerimiz gibi bizi de gururlandırdı. Kahramanmaraş’ta yoğun bir gündem oluştuğunu gördüm. Yaklaşık 34 gün burada olmadığım için gündeme yetişmeye çalışıyorum. Yeni köprülü kavşaklardan geçiyorum, Trabzon Bulvarının son halini görüyorum. Gerçekten hepsi bir birinden önemli eserler. 

Kahramanmaraş’ta 34 gün yoktum, demekki bir ara gidip geri gelmek lazımmış. 34 gün önce gittiğim Kahramanmaraş’la 34 gün sonra geldiğim Kahramanmaraş çok farklı olmuş. Yarım projeler tamamlanmış halkımızın hizmetine açılmış. Gerçekten şehrimiz her geçen gün değişiyor, insanlarımız 15-20 gün dışarı gidip gelse yine şehrimizin farklılığını daha iyi görecekler.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x