Yoldan Çıkan araç çocukları ezdi: 2’si Ağır 5 yaralı

Yoldan Çıkan araç çocukları ezdi: 2’si Ağır 5 yaralı

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi, Yenişehir Mahallesinde kontrolden pikap çıkan 3’ü çocuk 5 vatandaşı ezdi. Olay yerindeki görgü tanıklarının ifadelerine göre: sanayi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğüne doğru süratli bir şekilde ilerleyen 46 NF 009 plakalı transit pikap yoldan çıkınca önce 34 RK 6047 plakalı araca vurdu.

26 Eylül 2017 - 19:23

Ancak hızı nedeni ile yavaşlayamayan araç daha sonra bir apartmanın bahçesine daldı. Bahçede top oynayan çocukları ve civarda bulunan iki vatandaşı ezdi. Çocuklardan 1’i ve 1 vatandaş ağır şekilde yaralanırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen yaralı yakınları sinir krizi geçirerek kazayı yapan sürücüye saldırmak istedi. Olayı büyümeden çevredeki vatandaşlar kızgın yakınları sakinleştirdi ve olay büyümeden önlendi.

Olay yerine gelen ambulans yaralıları hastaneye kaldırırken bir sağlık skandalı yaşandı. Yaralı çocuklardan biri ambulansta yer olmadığı gerekçesi ile ambulanstan indirildi. Daha sonra olay yerine emniyet yetkililerinin intikal etmesi ile birlikte trafik normal seyrine dönerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x