KSÜ’ye 5 Bin Adet Koruyucu Malzeme Desteği

KSÜ’ye 5 Bin Adet Koruyucu Malzeme Desteği

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı yürütülen mücadeleye katkı sunmak amacıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine tulum ve çizmeden oluşan 5 bin adet koruyucu malzeme desteği sağladı.

19 Nisan 2020 - 01:34

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun başta olmak üzere KMTSO üyelerine teşekkürlerini ifade eden KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, koronavirüs salgınına karşı bütün tedbirleri alarak büyük bir özveriyle sağlık hizmeti veren Tıp Fakültesi Hastanesine verilen desteğin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi.

Koronavirüsle mücadelede KSÜ olarak ilgili kurum ve kuruluşlarla bilgi paylaşımı ve işbirliğini sorunsuz ve başarılı bir şekilde yürüttüklerini belirten Rektör Can, “Tıp Fakültesi Hastanemizde bulunan PCR cihazı ile günde 100-150 adet Covid 19 analizi yapabiliyoruz. Oluşabilecek her türlü senaryoya karşı A, B ve C planlarımızı yaptık. 105’i solunum cihaz destekli olmak üzere 165 yoğun bakım yatağımız var. Bütün sağlık personelimiz büyük bir özveri ve üstün bir gayretle vatandaşlarımızın en kaliteli sağlık hizmetine ulaşabilmeleri için 7/24 görevlerinin başındalar. Bu mücadeleye anlamlı destekleri için KMTSO’ya tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak