KSÜ’ye Cengiz Nusret’te çare olamadı

KSÜ'ye Cengiz Nusret'te çare olamadı

Bayanlar basketbol Türkiye 2.ligi c grubunda mücadele eden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi spor kulübü Serdar Gökçe’nin yerine getirilen Nusret Cengiz “KSÜ” den ayrıldı.

04 Şubat 2016 - 08:26

Kahramanmaraş’ın tarihinde ilk defa profesyonel Lig’de Bayan Basketbol takımı, boy gösteren 2 yıl önce kurulan Potanın Sultanları Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Spor Kulübü Bayan Basketbol takımında kötü gidişat yol ayrılığına neden oldu. Maddi anlamda zor günler geçiren Potanın sultanları alınan sonuç sonrası Coach (Antrenör) kayıp etti.

2014-2015 Bayan Basketbol Ligi’nde Niğde ve Nevşehir de yapılan bölge birinciliklerinde gruplarında üçüncü olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Spor Kulübü, genç bayanlarda tüm kriterleri yerine getirerek, 2. Lige girmeye hak kazanmıştı. 2015-2016 Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Lig’de (TKB2L) de mücadele veren ve maddi anlamda zor günler geçiren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, çalışmalarını sürdürürken takımın başına getirilen Antrenör Cengiz Nusret takımdan ayrıldığı öğrenildi.Batıpark Kapalı Spor Salonunda yoğun bir çalışma temposu geçiren Bayan Basketçiler hafta sonu oynanılan Diyarbakır Bağlar Belediyesi maçının ardından çalışmalarını antrenörsüz sürdürüyor.

 

“AKLIM VE KALBİM KAHRAMANMARAŞ’TA OLACAK”

Mersin ilinde başarılı coahc Nusret Cengiz “KBBL”de C.G rubunda mücadele eden “KSÜ”Kadın basketbol kulübüne büyük hayallerle gelen Cengiz’in hayalleri yarım kaldı. Geçtiğimiz cumartesi günü oynanan (Ksü)spor ile Diyarbakır Bağlar Belediyesi maçından sonra Ksü’nün almış olduğu mağlubiyetten sonra Ksü kulübünden ayrıldığını açıklayan Nusret Cengiz “Benim hayalım şampiyonluğa oynamaktı” dedi.  Maddi yönden bir sıkıntı olmadığını söyleyen başarılı coahc Nusret Bundan sonraki Basketbol yaşantısını Mersin ilinde devam edeceğini söyleyerek “Kahramanmaraş’a alışmıştım ayrılması güç tabikiKulüb başkanım sayınFaruk Köklü başta olmak üzere ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü sayın Ali İhsan Kabakçı’ya Kahramanmaraş’ta yaklaşık 2 ay kadar zamanda benimle bire bir ilgilendikleri için kendilerine sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonraki Basketbol yaşantım Mersinde olsada aklım ve kalbim KSÜ spor ve Kahramanmaraş’ta olacaktır” dedi.

KAHRAMANMARAŞ'TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu