Maraş’a kış rahmetle geldi

Maraş’a kış rahmetle geldi

Kahramanmaraş’ta sonbaharın ardından giderek soğuyan hava, hafta sonu sağanak yağışa döndü. 28 Ekim Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan yağış, Pazar günü etkisini iyice artırdı.

01 Kasım 2017 - 07:40

Ekim ayı boyunca yağmura hasret kalan Kahramanmaraş’a hafta sonu rahmet yağdı. Kahramanmaraş genelinde etkili olan yağışlı hava, bir kez daha Kahramanmaraş’ın alt yapı sorununu ortaya çıkardı. İl merkezinde yollar su gölüne dönerken; kuzey kesimlerde dereler doldu taştı. Pazar günü Çağlayancerit’te araç trafiği olumsuz etkilendi. Hafta sonu başlayan yağmurların Kahramanmaraş’ı Salı günü terk etmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Salı gününden hafta sonu na kadar iç ve batı kesimlerde yağış beklenmezken, yağışlı havanın kuzey ve doğu kesimlerde etkili olması bekleniyor. Beklenen soğuk hava, güney kesimlerde görülecek kuvvetli yağışlar ile kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde eseceği tahmin edilen rüzgârın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü’nün verilerine göre ise Salı günü Kahramanmaraş’ta ara ara sağanak yağış bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x