Maraşlı Yazarlar İstanbul Kitap Fuarında!

Maraşlı Yazarlar İstanbul Kitap Fuarında!

Geleneksel tıpta önemli bir konum ve kariyere erişen Kahramanmaraşlı sağlık araştırmaları yazarı ve yaşam koçu Nuray Karpuzcu, 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu.

15 Kasım 2017 - 01:04

Kahramanmaraşlı yazar ve sağlıklı yaşam koçu Nuray Karpuzcu, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda, hafta sonu okurlarının kitaplarını imzaladı. Karpuzcu ile beraber onlarca ünlü yazarın imza günü nedeniyle yüz binlerce kişi fuara akın etti. Yoğun kalabalık nedeniyle üst geçitler insan sirkülasyonuna cevap veremedi. Fuar ziyaretçileri E-5 yolunu keserek karşıdan karşıya geçmek zorunda kaldı.

Göksunlu yazar Nuray Karpuzcu'yu İstanbul Kitap Fuarındaki imza gününde yalnız bırakmayan 46 TV genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı genç yazara manevi destek oldu. Sağlıklı yaşam koçu ve sanat danışmanı yazar Nuray Karpuzcu'nun imza gününde aynı yayın evi ve stantta Kahramanmaraşlı yazarlardan Nejla Aslan Kurt ve Sema Maraşlı da okurlarının kitaplarını imzaladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın