Maraşlılara Çevre ve Şehircilik bakanlığında üst düzey...

Maraşlılara Çevre ve Şehircilik bakanlığında üst düzey görev

Belediyeler Birliği eski Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’ün Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından kentin yakından tanıdığı bir diğer hemşerimiz Alaattin Nalcıoğlu ise Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

28 Temmuz 2017 - 19:38

Ak Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilmesinin ardından kurumda görev yapan Kahramanmaraşlı bürokratlar üst düzey görevlere getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında görev yapan Belediyeler Birliği eski Genel Sekteri Hayrettin Göngür ve Kocasinan Belediyesi Hukuk İşleri eski Müdürü Veli Böke’den sonra Bakanlıkta Yüksek Fen Kurulu Üyeliği yapan Mehmet Alattin Nalcıoğlu’da üst düzey göreve getirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra istifa ederek milletvekili olan ve sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilen Mehmet Özhaseki, koltuğa oturur oturmaz Kahramanmaraşlı bürokratlara sahip çıkarak görevde yükselmelerini sağladı.

Belediyeler Birliği Genel Sekterliğinden Özhaseki döneminde Çevre ve Şehircilik Bakanlığına geçen Hayrettin Güngör önce Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü daha sonra da Müsteşar Yardımcılığı görevine getirildi.

Yine bir Kahramanmaraşlı olan Veli Böke’de Koca Sinan Hukuk Müdürlüğü görevinden Bakanlık 1. Hukuk Müşavirliği görevine atandı.

Kahramanmaraş’ta ve Ankara’da çeşitli kurumlar ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görev alan kentin yakından tanıdığı İnşaat Mühendisi Mehmet Alaattin Nalcıoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliği görevinden Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Tam bir Kahramanmaraş sevdalısı olan Nalcıoğlu’na ve diğer hemşerilerimizi yeni görevinden dolayı tebrik ediyoruz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti:
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti: "Yaşasın Küresel...