MDK Üyesi Sermet Yıldız Aday Adayı

MDK Üyesi Sermet Yıldız Aday Adayı

Geçtiğimiz aylarda yapılan MHP Büyük Kurultayında Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilen İşadamı Sermet Yıldız, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştükten sonra 27. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylık müracaatında bulundu.

07 Mayıs 2018 - 04:47

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Sermet Yıldız MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı müracaatını önceki gün yaptı. Geçtiğimiz aylarda yapılan MHP Büyük Kurultayında Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev alan İşadamı Sermet Yıldız’ın aday adayı olup olmayacağı merakla beklenirken, Yıldız kararını MHP Lideri Devlet Bahçeli ile istişare ettikten sonra aday adaylığı müracaatını yaptı.

Sosyal medya sayfalarında adaylık başvurusunu yaptığını duyuran Yıldız’a partilileri büyük bir sevgi seli gösterirken, Yıldız, “Kıymetli dava arkadaşlarım, muhterem Kahramanmaraşlı hemşerilerim 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 27. dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı mübarek bir günde yapmanın huzuru ile evraklarımı teslim ettim. ‘Önce ülkem sonra partim ve ben’ düsturu ile bir vizyon ortaya koyan sayın Genel başkanımın huzuruna çıkıp arz ettim, elini öptüm hayır duasını aldım. Bu vesile ile ülkemin dört bir yanından MHP 27. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı müracaatı yapan dava arkadaşlarıma hayırlı olması dileklerimle Başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek hemşerilerine seslendi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...