Partimizin başarısı için çalışacağız

Partimizin başarısı için çalışacağız

Ülkücü davanın neferi, yıllardır partisinin çeşitli kademelerinde görev yapan, MHP’nin en önemli isimlerinden Ömer Özkan 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği aday adaylık müracaatını yaptı. Kahramanmaraş’ta yaptığı siyasetle adından söz ettiren Özkan, aday olması durumunda partisinin Kahramanmaraş’taki en büyük kozu olacak.

07 Mayıs 2018 - 04:44

Milliyetçi Hareket Partisinde uzun yıllar siyaset yapan, siyasetiyle adından söz ettiren MHP Kahramanmaraş eski İl Başkanlarından Ömer Özkan 27. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı müracaatını yaptı. Kahramanmaraş’ta partisi adına yaptığı siyasetle, MHP’yi en üst seviyelere taşıyan Özkan hedefinin partisinin başarısı olduğunu, 24 Haziran’a kadar gecesini gündüzünü katarak çalışacaklarını belirtti.

Milletvekilliği aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra sosyal medyadan adaylığını duyuran Özkan; “Kahramanmaraş’tan en iyi neticeyi alarak Genel Başkanımıza hediye edeceğiz. Allah çıktığımız yolda bizi mahcup etmesin. Şehitler, gaziler emaneti olan bu davayı muzaffer eylesin.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi