Mezarlık soyguncusu yakalandı
Reklam

Mezarlık soyguncusu yakalandı

Kahramanmaraş’ta, Şeyh Adil Mezarlığı'na kabir ziyaretine gelen vatandaşların park ettikleri araçlarının camını kırıp çanta hırsızlığı yapan Kenan K., Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda yakalandı.

11 Eylül 2017 - 23:07

Olay 2 Eylül Cumartesi günü Şeyh Adil Mahallesi Refik Efendi Caddesi üzerinde bulunan Şeyh Adil Mezarlığı giriş kapısı önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 1 kişi mezarlık ziyaretine gelen vatandaşa ait Toyota pikap aracın camı sert cisimle kırarak 2 adet bebek çantası çaldı. Çantalar içerisine 2 adet cep telefonu ve bir miktar para ve özel eşyalar olduğu belirlendi.

Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yeri ve çevresinde geniş çaplı soruşturma başlattı. Bölgeyi sivil ekiplerle takip eden ekipler, olay yerini çok uzaktan gören bir kamera görüntüsü saptadı. Olay günü mezarlık etrafında dolaşan şüpheli bir aracın markasını belirleyen polisler, buradan hareketle MOBESE ve PTS sistemini de kullanarak aracın 31 plakalı olduğunu tespit etti. Operasyon için harekete geçen ekipler, önce olayda kullanılan araca sonra da aracın sürücüsüne ulaştı. Olayla ilgili yağma, sahtecilik, dolandırıcılık, hırsızlık ve yaralama gibi suçlardan 14 adet suç kaydı olan 36 yaşındaki Kenan K. isimli şahıs gözaltına alındı. Mezarlık soyguncusu Kenan K., emniyetteki sorgusunun ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binasında sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Kenan K., burada tutuklanarak Aksu cezaevine konuldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...