MİDDER’den Kahramanmaraş çıkarması

MİDDER'den Kahramanmaraş çıkarması

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği temsilcileri (MİDDER) Kahramanmaraş’ta buluştu.

13 Kasım 2017 - 16:57 - Güncelleme: 13 Kasım 2017 - 17:07

MİDDER il başkanlığı görevine ise Ramazan Demir atandı. MİDDER genel başkan yardımcısı Mahmut Türkkan’dan mazbatasını alan Demir: “derdimiz bayrak ve memleket. İnşallah güzel ülkemize ve Kahraman şehrimize layık hizmetlerde bulunabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Mazbata vermek için Kahramanmaraş’a gelen genel başkan yardımcısı Mahmut Türkkan, KMESOB toplantı salonunda düzenlenen konferansta, halkın direnişi sayesinde püskürtülen 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkkan, bu destanı ve ruhu tüm kentlerde yaşatmak için bir araya geldiklerini anlattı.

 

“BİZİM FARKIMIZ MİLLİ OLMAMIZ”

Konferansta açıklamalarda bulunan MİDDER Akdeniz bölge başkanı İrfan Topal: “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dershanelerin meselesini açında Türkiye olarak ‘dershane ile ne işimiz var?’ diye düşündük. 17-25 Aralık başlayınca, Cumhurbaşkanımız ‘bunlar haşhaşi’ dedi. Milletimiz tabi biraz garipsemeye başladı. Gezi olayları aslında her şeyin başlangıcıdır. Cumhurbaşkanımız aslına bakıldığı zaman 15 Temmuz’u işaret ediyordu. Milli irade sokağa çıkmış, memleketini, bayrağını, namusunu kimseye çiğnetmemiş bir yapıdan bahsediyoruz. Tabi ki bütün sivil toplum kuruluşlarımız önemlidir. Yeter ki devletimize pranga olmasın, ben devletimizden üstünüm demeyen her yapı başımızın tacıdır. Bizde bunlardan bir tanesiyiz. Ama bizim bir farkımız var, milli kelimesini kullanıyoruz. Bu ‘milli’ kelimesini alabilmek için bakanlar kurulundan onay gerekiyor. Biz böyle bir hassas yapının içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

“SÜTÇÜ İMAM BU ÜLKENİN MİHENK TAŞIDIR”

Konferansta söz alan MİDDER genel başkan yardımcısı Mahmut Türkkan ise  : “Kahramanmaraş’ta bulunmaktan, Sütçü İmam’ın torunlarının yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Sütçü İmam bu ülkenin mihenk taşıdır. 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği bir daha bu ülke de Deniz Gezmiş’lerin asılmaması için, Nazım Hikmet’lerin sürgün edilmemesi için ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un sürgün edilmemesi için Necip Fazıl’ların zindana atılmaması için çalışacak bir iradedir. Bu ülkede fetö gibi alçak yapılar gün yüzüne çıkarılmıştır.Türkiye’nin yüz yıldan beri ayaklarına pranga olan bir kapalı yapıdan bahsediyoruz. Bu kapalı yapının özelliği şeytanın bize benzediği ve çocuklarımızı alıp kendisine benzettiği bize gönderdiği yapıdan bahsediyoruz. Bu yapı Osmanlı’nın Orta Doğu’da dağılmasına neden olan İngiliz asıllı Lavrens’in yaptığını bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin dağılmasını isteyen Fetö Terör Örgütü yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti 40 yıldır PKK ile savaşırken ses çıkarmayan Batı ama öz evladı olan Fetö’nün kuyruğuna bastığınızda bakarsınız ki Yunanistan’da ayrı, Hollanda’da ayrı, Amerika’da ayrı bir ses çıkar. Ama onların gözden kaçırdığı bir nokta var. Bu millet asil bir millettir. Bu millet Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Çerkeziyle, Lazıyla asil bir millettir, çünkü devlet geleneği vardır. Onlar Türkiye Cumhuriyeti’ne tuzak kurmaya kalktılar ama Allah’ta onlara bir tuzak kurdu ve onları bertaraf ettik. 15 Temmuz bize gösterdi ki biz gerçekten kardeşmişiz. Gurbete gidince nasıl memleket sorulmazsa, Türkiye deyince de herkes birbirine sarılıyor. Bu memleket bizimdir, bayrağımıza her yapımız ile her özelliğimiz ile sahip çıkacağız” dedi.

KEMESOB binasında düzenlenen konferansa MİDDER genel başkan yardımcısı Mahmut Türkkan, MİDDER Akdeniz bölge başkanı İrfan Topal, 15 Temmuz Gazisi Akdeniz ARE Başkanı Suat Avcı ve çok sayıda Kahramanmaraşlı vatandaş katıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı