Öğrencilerin güvenliği polislere emanet

Öğrencilerin güvenliği polislere emanet

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler özellikle okulların açılmasının ardından okul önlerinde, okula yakın parklarda ve metruk binalarda uygulama yaptı. Polis ekipleri 4 bin 207 kişiyi sorguladı, 15 şahsı gözaltına aldı.

03 Ekim 2017 - 02:21

Özellikle okulların açılmasının ardından okul önlerinde ve yakınlarında suçlulara göz açtırmayan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başlatılan park uygulamasını merkez ve ilçelerin de yaptı.

Suça zemin oluşturabilecek inşaat ve metruk binaları mercek altına alan emniyet güçleri Mobil Park Polisi, Narkotik Timleri, Asayiş ve Trafik ekipleriyle birlikte yürüttüğü operasyon çerçevesinde okulların çevresindeki iş yerleri de kontrol edildi.

Kontrol neticesinde kimlik sorgusu yapılan 4 bin 207’den arama kaydı bulunan 15 kişi gözaltına alındı. Ayrıca okul çevresinde çevreyi rahatsız eden 22 kişiye Kabahatler kanunu kapsamında 2 bin 436 TL para cezası kesildi. Okul yakınlarındaki iş yerleri tek tek denetimden geçirilirken, iş yerinde çalışan ve sahiplerine ise kimlik kontrolü yapıldı.v 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x