Oktay Derelioğlu imzaya geliyor

Oktay Derelioğlu imzaya geliyor

Teknik patron arayışı içerisinde olan Kahramanmaraşspor'da Oktay Derelioğlu ile anlaşma sağlandı.

17 Ekim 2017 - 02:46

Kahramanmaraşspor’da Ligin 7. Haftasında teknik patronluk koltuğunu boşaltan Cafer Aydın’ın yerine takımı sahaya çıkartacak Teknik patron arayışı başlanmıştı. Bilindiği gibi Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da Taraftarın beklentide olduğu İstifa netlik kazandı ve Teknik Patron Cafer Aydın ile yollar ayrılmıştı.  Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da, Sezon başı Şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve bir türlü evdeki hesap çarşıya uymayan Kırmızı beyazlılarda 12 adamın beklentide olduğu istifa gerçekleşmesinin ardından teknik patronluk koltuğu arayışı devam etmişti.  Yeni teknik direktör adayı için yoğun mesai harcayan Kahramanmaraşspor, şuana kadar görüşülen isimlerle ilgilide, büyük araştırmalar yapıyordu. Spor Toto 2. Ligde şampiyon olarak TFF 1. Lige çıkmak isteyen Kahramanmaraşspor'da yolların ayrıldığı Cafer Aydın’ın yerine teknik direktör arayışları devam ederken Fenerbahçe, Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi Süper Lig takımlarda başarıyla forma giyen eski oyuncu Oktay Derelioğlu ile prensipte anlaştı.

 

OKTAY DERELİOĞLU SİLİVRİ MAÇINI ANALİZ EDECEK

Spor toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da Teknik patron kaosu sona erdi. Temsilcimiz Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ile görüşme yaparak Kahramanmaraş'a davet etti. Davete icabet eden Oktay Derelioğlu Pazar Günü Oynanacak Silivri maçını tribünden izleyerek takımı analiz edecek. Prensipte anlaşılan Dereli ile önümüzdeki günlerde resmi imza atılacak.

 

SİLİVRİ MAÇI ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

Kahramanmaraşspor'un Silivrispor maçı öncesi, Kahramanmaraşlı sanayici iş adamı Mahmut Arıkan tarafından takıma moral yemeği verildi. Sanayi De özel bir lokantada Okay Derelioğlu’nunda katılımı ile gerçekleştirilen yemekte takıma koral depolandı.

 

 KÖTÜ GİDİŞATIN FATURASI TEKNİK PATRONA KESİLİYOR

Sezon başında Teknik Direktör Cafer Aydın ile anlaşan ve lige de şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak aldığı kötü sonuçlar sonrası hayal kırıklığı yaşayan Kahramanmaraşspor’da, fatura hocaya kesilmişti. Ligde bir türlü çıkış yakalayamayan ve ligin dibine demir atan Kırmızı-beyazlılarda, geçtiğimiz hafta içerisinde Teknik Direktör Cafer Aydınla sözleşme karşılıklı olarak fesh edilmişti. Cafer Aydın’ın takımdan ayrılmasıyla birlikte yeni hoca arayışlarına giren Kahramanmaraşspor, Oktay Derelioğlu ile prensipte anlaşma sağlayarak Teknik patron sorununa çözüm bulmaya çalışıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın