‘ONAD Enerji ve İnşaat hayallerinizi gerçekleştiriyor’

‘ONAD Enerji ve İnşaat hayallerinizi gerçekleştiriyor’

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Onad Enerji ve inşaat, projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine kadar standartları aşan bir kalite anlayışıyla müşterilerine hizmet vermekte.

13 Aralık 2016 - 07:23

Kahramanmaraş’ın en gözde yerinde örnek konut projesini hayata geçiren Onad Enerji ve İnşaatın satışa sunduğu konutlar alıcılarından tam not alıyor.

Kahramanmaraş’ta çok sayıda aileyi ev sahibi eden Onad Enerji ve İnşaat müşterilerine güveni aşılayarak hizmetlerini devam ettirmekte.

2013 Yılında kurulan Onad Enerji ve İnşaat kaliteli inşaatçılık mantığıyla yola çıkıp, ismiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini bir araya getiren bir marka oldu.

Genç, dinamik, araştırmacı yapısıyla müşterilerine her zaman en iyisini, en kalitelisini, en ucuza sunmaya çalışmakta olan Onad Enerji ve İnşaat Müşteri memnuniyetini ön planda tutan değişim inşaat, bitirmiş olduğu projelerin arkasında durup inşaat sektöründe adeta bir garanti anlayışı geliştirdi. Onad Enerji ve inşaat ülkemizde yaşanan ekonomik krizlere rağmen istikrarını her zaman korumuş kalite anlayışını hiç değiştirmeyerek müşteri memnuniyetine önem veren bir firma haline geldi. Onad Enerji ve İnşaat; taahhüt ettiği sürelerden önce projelerini tamamlayıp onlarca müşterisini ev sahibi yaptı. Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine bir süreç aşamasında, standartları aşan bir kalite anlayışını benimseyen değişim inşaat, bulunduğu sektörde kayda değer bir bilgi birikimine sahip bir marka haline dönüştü. Müşterilerine her türlü ödeme kolaylığını sağlayan Onad Enerji ve İnşaat yöneticileri İnşaat Mühendisi Mehmet Alper Paksoy ve Makine Mühendisi Alihan Eren yönetiminde çalışan kadrosuyla tam bir ekip anlayışını ve kurumsal olmayı her zaman ilke edinerek Onad Enerji ve İnşaat ülke ekonomisine katkıda bulunmayı ulusal sorumluluk olarak benimsedi.

Güven, sağlamlık, konfor ve refahı ilke edindiklerini belirten Onad Enerji ve İnşaat Yönetim kurulu başkanı Makine Mühendisi Alihan Eren, Elit bir yaşam sunmaya çalıştıklarını ifade ederek “Vatandaşlarımızın hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Aileniz ve sevdiklerinizle gürültüden uzak bir yaşam için projeler geliştiriyoruz diyen Onad Enerji ve İnşaat yönetim kurulu başkanı Makine Mühendisi Alihan Eren, Aslen firma sahibi olarak memleketimizde 2013 yılında inşaat malzemeleri satarak ticarete başladık. 2013 yılının sonlarına doğru Onad Enerji ve İnşaat şirketini kurduk. Onad Enerji’nin EPDK yapım ve hizmet sertifikası var. Kuruluş amacı da Armadaş’ın İşlerini yapmaktı. Onad Enerji İnşaat Endüstriyel tesisat işleri yaparak başladığı işlerine o sektörde dehalen devam etmekte. Onad Enerji inşaat olarak 2015 yılında İnşaat Mühendisi Mehmet Alper beyle ortak projeler üreterek İnşaat sektörüne yöneldik.İlk başta müteahhit dostlarımızın temelden itibaren  işlerini yapmaya başladık.Daha sonra inşaat sektöründe projeler üreterek yap-sat olarakta inşaat işlerine devam etme yolunda ilerliyoruz” dedi.

 

“STANDART DAİREDEN ÇOK ELİT MÜŞTERİLERE HİZMET EDİYORUZ”

Şehrimizde son zamanlarda inşaat firmaları çoğaldı ve bunların birçoğu standart daireler yapıyor biz ise standartlardan farklı projeler üretmeye çalışıyoruz diyen belirten Onad Enerji ve İnşaat Yönetim kurulu başkanı Makine Mühendisi Alihan Eren, biz elit yaşama dair daireler yapıp Müşterilerimize sunuyoruz.  elit bir müşteri kitlemiz var. Biz Akıllı daire sisteminin alt yapısını yapıyoruz. Onun dışında bizden daire alacak müşterilerimiz küçük bir ek ücret ödeyerek Akıllı daire sistemine geçme şansları oluyor. Sitemiz tam güvenlikli olup daire alacak müşterilerimizin gönül rahatlığıyla yaşayabilecekleri bir projedir. Biz yapımında 1. Sınıf malzemelerle müşterilerimize kaliteli hizmet veriyoruz. Ürün çeşitliliği açısından çarşı merkezinde 1+1 ve 2+1 gibi lüks daireler yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“PROJELERİMİZİN ÇOĞU ONİKİŞUBAT İLÇEMİZDE”

Vatandaşların Hizmetine her alandan ulaşmaya çalışıyoruz diyen Onad Enerji ve İnşaat Yönetim kurulu başkanı Makine Mühendisi Alihan Eren, Proje üzerine proje üretiyoruz. Genel ağırlığımız onikişubat ilçemiz. Diğer ilçemiz Dulkadiroğlunda da projelerimiz var ama şehir her geçen gün batıya kayıyor ve bizde ağırlığımızı konutlarımızı Onikişubat ilçesi kesimine yapıyoruz. Biz öncelikle proje yapmadan konumu değerlendiriyoruz. Doğaya karşı uygun mu ona bakıyoruz. Sadece yer olsun da bina yapalım mantığı ile değil, İki ilçemizde de güzel noktalara hizmet götürmeye çalışıyoruz” dedi.

 

“ARMADAŞLA KORDİNELİ ÇALIŞIP ONLARIN İŞLERİNE AĞIRLIK VERİYORUZ”

İnşaatın yanı sıra Enerji sektörüne de hizmet ettiklerini vurgulayan Onad Enerji ve İnşaat Yönetim kurulu başkanı Makine Mühendisi Alihan Eren, “Biz inşaat sektörünün yanı sıra Armadaş’ın alt yapı haricinde birçok işlerinde yer alıyoruz. Şuanda Narlı da RMS A denilen Gaz Basınç düşürme istasyonunu yapıyoruz. Şehir içinde çeşitli yerlerde bulunan doğalgaz vana kapaklarının yükseltilme işlerini yapıyoruz. Armadaş’ın Hat iptallerini biz yapıyoruz. Buna benzer Armadaş’ın çeşitli işlerini üstleniyoruz Onad Enerji ve İnşaat olarak” dedi.

 

“HER KESEYE UYGUN PROJELERİMİZ VAR”

Son dönemlerde İnşaat piyasasının çok yüksek olduğuna vurgu yapan Onad Enerji ve İnşaat Yönetim kurulundan Makine Mühendisi Alihan Eren, “Biz Onad Enerji ve İnşaat Yönetim olarak kaliteli ve güvenilir hizmet verebilmek için yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Piyasalar çok yüksekte bizde vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacı ile düşük kar marjı ile yatırımcının zorlanmadan rahat alabileceği daireler üretmeye çalışıyoruz.. Düşük fiyatla kaliteli hizmet verebilmek için projeler de yapıyoruz. Biz yaptığımız işi düzgün ve dürüst bir şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Kullandığımız malzemeden, işçilikten kaçmadan herkesin beğeneceği ve gönül rahatlığı ile oturacağı evler yapmaya çalışıyoruz” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Başkan Akpınar, “Söz verdiğimiz gibi, milletimizin hizmetinde, çalışanlarımızın yanındayız”
Başkan Akpınar, “Söz verdiğimiz gibi, milletimizin hizmetinde,...