“Önsen Bölgesine 60 Milyonluk İçmesuyu Yatırım...

“Önsen Bölgesine 60 Milyonluk İçmesuyu Yatırım Çalışmaları Son Hızıyla Devam Ediyor”

Kahramanmaraş İl genelinde kesintisiz ve sağlıklı içme suyu erişimine yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

15 Temmuz 2023 - 03:36

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör, öncülüğünde Onikişubat ilçemize bağlı Önsen mahallemizde 05.10.2022 tarihinde proje kapsamında yapımına başladığımız, toplamda 70.000 metre içme suyu hattı, 1 adet 1500 metreküp,1 adet 900 metreküp, 1 adet 300 metreküp ve 2 adet 100 metreküp kapasiteli olmak üzere toplam 5 adet içme suyu depo yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak, Önsen mahallemizde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Müdürü Ahmet Kavak, "Bölgede içme suyu sorununu çözmek mahallede yaşayan vatandaşlarımızı kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyuna kavuşturmak için Önsen Mahallesi İçme Suyu projesi kapsamında sürdürdüğümüz çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Kısa zaman içerisinde inşallah Bölge halkımızın içme suyuna erişimini sağlayacağız. Çalışmalarımızın büyük bir kısmı tamamlanmış durumda olup bu bölgede de içme suyu sorununu çözmüş olacağız” diyerek bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.​

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı