Sevilen İş İnsanı Hanefi Öksüz “Gönlü Zengin” İş...

Sevilen İş İnsanı Hanefi Öksüz “Gönlü Zengin” İş İnsanı Listesinde 30. Sırada

Kahramanmaraş’ta yaptığı okul, cami, sosyal tesis, sağlık kuruluşları gibi eserlerin yanı sıra hasta ve öğrencilere sağladığı gizli desteklerle bilinen Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz “Gönlü Zengin İş İnsanı” araştırmasında 30’uncu sırada yer aldı.

15 Temmuz 2023 - 03:38

Depremin ilk saatlerinde Kipaş Okullarını depremzedelere açarak pilav kazanının başında eşi Ayça Öksüz ile depremzedelere pilav pişiren Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz Capital Dergisinin Türkiye genelinde yaptığı araştırmada ilk 30’a girdi.

Türkiye’nin hayır anlamında dev isimlerini geride bırakan Öksüz, hayır anlamında da hem Türkiye’nin hem de şehrinin gurur kaynağı oldu. Her yıl ‘Gönlü Zengin İş İnsanı’ araştırmasını yapan Capital Dergisi 2023 araştırma sonuçlarını açıkladı.

Araştırmaya göre Öksüz 2023 yılı Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanı arasında 30’uncu sırada yer buldu. Depremin ilk saatlerinden itibaren tüm imkanlarını depremzedeler için seferber eden Öksüz eşi Ayça Öksüz ve ailesiyle birlikte Kipaş Okullarında pilav pişirerek depremzedelere dağıtması büyük bir takdir toplamıştı. Depremin ilk saatlerini atlattıktan sonra da yüzlerce tır yardımı organize ederek vatandaşlara dağıtmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı