Protokol üyelerinin dikkatine!

Protokol üyelerinin dikkatine!

Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi Muhabiri Kenan Onaran, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ilk defa düzenlediği ve halk tarafından büyük beğeni toplayan 1. Uluslararası Dondurma ve Kültür Sanat Festivalinde, Murat Boz konserinde neler yaşandı? ve Organizasyonun eksiklikleri neler? yaşandığını kaleme aldı.

26 Eylül 2017 - 16:31 - Güncelleme: 26 Eylül 2017 - 16:38

Kahramanmaraş’ta bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Dondurma ve Kültür Sanat Festivali’nden çok şükür alnımızın akıyla çıktık. Dondurma festivalinin yapılacağı tarihin açıklanmasıyla başlayan heyecan fırtınası, dondurma tırının gezdiği her şehirde katlanarak büyüdü. 20 gündür Kahramanmaraş’ta tatlı bir dondurma telaşı vardı. 22-23 ve 24 Eylül tarihlerinde de dolu dolu karnaval havasında bir festival yaptık. İlk olmasına rağmen bence gayet başarılı bir festival oldu. Ta ki Murat Boz konserine kadar!

Şimdi gelelim Murat Boz konserinde neler yaşandı? Organizasyonun eksiklikleri neler? Sonraki festivalde aynı hatalara düşmemek için bu eksiklikleri yazmak şart oldu. 

İşte Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesinin Muhabiri Kenan Onaran'ın kaleme aldığı "Protokol üyelerinin dikkatine!" adlı köşe yazısı.

PROTOKOL ÜYELERİNİN DİKKATİNE!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın